Fashcolle koltuk iyi mi?

bu koltuğu aldım özelliklerinden dolayı yorumları felanda güzel diye bütçem buna yetti birde sizin yorumlarınızı alayım
Bu paralara alınan oyuncu koltuklarının malzemeleri çok berbat oluyormuş kargoda bile kırılacak kadar kötü oluyormuş o yüzden bende ofis koltuğu aldım gelmesini bekliyorum

Bu paralara alınan oyuncu koltuklarının malzemeleri çok berbat oluyormuş kargoda bile kırılacak kadar kötü oluyormuş o yüzden bende ofis koltuğu aldım gelmesini bekliyorum
yorumların çoğu iyi birde en çok satan diye aldım bütçemede uygundu

yorumların çoğu iyi birde en çok satan diye aldım bütçemede uygundu
bende baktım azcık yorumlarada bu üründede kargoda sıkıntı yaşayanlar olmuş ama hevesini kırmak istemem aldıysan. Ürün geldikten sonra burayada yazarsan memnunum vs. diye unutmazsan tabi

Fiyatı iyiymiş ya parasına göre iyidir. Çok ağır değilsen zaten sorun yaşamazsın. Sadece bu tarz koltukların kaplamaları çatlayabiliyo bir de terletir biraz

ürün geldi mi hocam?
ilk izlenimlerin nasıl ben de sipariş verdim bugün, duruma göre iptal edebilirim
Eğer bacakların çok heniş değilsen bide çok kilolu değilsen güzel koltuk birsürü özelliği var ama ben iade ettim bacaklarım oturma yerine yeterince sığmadı bide 90 kilo olduğum için biraz gıcırtı etmeye başladı
Post automatically merged:

ürün geldi mi hocam?
ilk izlenimlerin nasıl ben de sipariş verdim bugün, duruma göre iptal edebilirim
Tek sevmediğim yanı oturma alanı küçük bide masan 70 cm den büyükse kolunu kol mekanizmasına koyamıyorsun

Eğer bacakların çok heniş değilsen bide çok kilolu değilsen güzel koltuk birsürü özelliği var ama ben iade ettim bacaklarım oturma yerine yeterince sığmadı bide 90 kilo olduğum için biraz gıcırtı etmeye başladı
Post automatically merged:

Tek sevmediğim yanı oturma alanı küçük bide masan 70 cm den büyükse kolunu kol mekanizmasına koyamıyorsun
hocam şuana kadar sorun yaşadınızmı bende bu ürünü gördüm sorun yosa bende alacağım

Geri