Neler Yeni

Fatih'te Yapılan Şeriat Yürüyüşü

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Boz kanka boz zaten bir tane müslüman kendin olmayana küfür hakaret etmeden duramaz boz. Ve tevbe 5i oku sonra saygı duy mu diyor başka şey mi diyor gör
hâla tevbe 5 diyorsun ya yazik kendini kandirma kardeşim kuran okumamis müslumanlarla tartisip kendini aklamaya calisiyorsun gel özelden tartisalim

Mehmet Anıl

80+ Silver
Ben 5 vakit namaz kılmıyorum bazen cuma gidiyorum sadece oruca diğer yaz başlarım onu da hergün tutamam cennete girebilir miyim sence
kimse bilemez onu sen Allahla antlaşma yaparsan o da yapar yani cumalari kilsam acaba cennete gidebilirmiyim demen yanlış

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Kafanmı güzel acaba.Bir defa sordum sadece.Bide bu seni hiç ilgilendirmez.
Ow boiiiiiiii some koyu sağcı islamcı muhafazakâr problems. Asıl sen içip gelmişsin, hem adamın dinini soruyorsun sonra ben sana "neden dinini soruyorsun?" diyince "bu seni hiç ilgilendirmez" diyorsun. Azıcık beynin varsa yazdığımı okuyup sorunun ne olduğunu anlarsın. Sürekli bunu yapıyorsunuz bi de la.

Mustafa21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Mustafa Malkoç
hâla tevbe 5 diyorsun ya yazik kendini kandirma kardeşim kuran okumamis müslumanlarla tartisip kendini aklamaya calisiyorsun gel özelden tartisalim

"Çok Alimle Tartıştım, Hepsini Yendim. Çok Cahille Tartıştım, Hiçbirini yenemedim Çünkü Cahil Hiç Bir Şey Kabul Etmiyor"

{İmam Şafi'i Rahimehullah}.

Gereksiz :)

Dostlar konu kapansın, bakın birbirinize saygı da kalmamış kapatın konuyu.
Zaten yavaş yavaş siyasete de kayıyor

Mehmet Anıl

80+ Silver

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
kimse bilemez onu sen Allahla antlaşma yaparsan o da yapar yani cumalari kilsam acaba cennete gidebilirmiyim demen yanlış
Hafızım diyorsun eminim öylesindir çünki dinle yanlış bilgi vermek kafirin işlediği günahtan fazladır bilesin !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom