chainbneww
80+
- Reaksiyon skoru
- 105
normalde fc24üm var ancak kolu görmüyor fc25 alsam sorun çözülürmü diye düşünüyorum epicte 780tlye düşmüşken almak mantıklı steamde vs daha çok düşermi yaz indimlerinde
daha öncede çok konu açmıştım bu sorun için ama çözüm çıkmadı 1 senedir oynayamıyorum bu yüzden diğer oyunlarda kol görünüyorFiyatı düşmez de, kolu görmeme sorunu sadece fc24 te mi yoksa diğer oyunlarda da yapıyor mu bunu ? Sorununuza çözüm olacaksa verilebilir o para ama ultimate team falan artık bitti sayılır ki bana göre 25 in pek bir artısı yok 24 ten. Sorunu çözmeyecekse almanızı tavsiye etmem bence aynı oyunu ismini değişip sunmuşlar çünkü.
onun çözümünü ben oyunu steame dışardan ekleyip kol girdisini açarak çözdümnormalde fc24üm var ancak kolu görmüyor fc25 alsam sorun çözülürmü diye düşünüyorum epicte 780tlye düşmüşken almak mantıklı steamde vs daha çok düşermi yaz indimlerinde
denedim ancak işe yaramadıonun çözümünü ben oyunu steame dışardan ekleyip kol girdisini açarak çözdüm
Allah Allah bende olmuştu başka çözümü yok galiba çünkü DS4 açınca da oyundan atıyordenedim ancak işe yaramadı
Alınmaznormalde fc24üm var ancak kolu görmüyor fc25 alsam sorun çözülürmü diye düşünüyorum epicte 780tlye düşmüşken almak mantıklı steamde vs daha çok düşermi yaz indimlerinde
denedim olmadıxc360 kullan dostum kol sorunu için