fc24 giriş yapamıyorum

TYADevo

80+
Reaksiyon skoru
10
yaklaşık 3-4 gündür fc24 girmeye çalışıyorum ama giremiyorum
oyun açılıyor fotodaki ekrana kadar geliyor ama ardından ea sunucularına bağlanıyor ekranına girmeden siyah ekran yiyip kapanıyor.
bu hata olmadan önceki gün it takes two oyununu crack olarak torrentten fitgirl sitesinden indirmiştim ve o da ea oyunu olduğu için bu crack dosyası oyun serverlerine bağlanmasına engel oluyor olabilir mi?

Ekler

• resim_2024-01-24_150002821.png
    resim_2024-01-24_150002821.png
    180.2 KB · Hit: 50
Crack'li bazı uygulamalar arka planda bazı sitelere güvenlik duvarı üzerinden bazı sitelere engel getirebiliyor, Güvenlik duvarı ayarlarını bir kontrol edin.

Ek olarak düşüyorsa burdaki raporu paylaşın.

Crack'li bazı uygulamalar arka planda bazı sitelere güvenlik duvarı üzerinden bazı sitelere engel getirebiliyor, Güvenlik duvarı ayarlarını bir kontrol edin.

olay görüntüleyicisinden baktığımda bir yerde hata olarak göstermeyip eaanticheat'i kaldırıyormuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1706188662609.png

olay görüntüleyicisinden baktığımda bir yerde hata olarak göstermeyip eaanticheat'i kaldırıyormuş

Geri