Vsync kapalı mıArkadaşlar 144Hz oynuyorum 1 hafta önce oyun çok akıcıydı ama şu aralar oyun çok hantal bende ve yavaş. FPS sabitleme falan açmıyorum zaten yapabileceğimiz bir şeyler var mı?
normal oyna bi dene offline kickoffonların hepsi kapalı internetim 24 mps ondan dolayı mı acaba
onlarda zaten normal hızlı ama online geçince malesef zevk vermemeye başladı klasman 3 de kaldım yavaş olduğu için bişi yapamıyorum.normal oyna bi dene offline kickoff
reis ozaman internet etkiliyo olabilironlarda zaten normal hızlı ama online geçince malesef zevk vermemeye başladı klasman 3 de kaldım yavaş olduğu için bişi yapamıyorum.
Yıllardır çözülmeyen delay sorunu, online da oyun daha ağır doğru, her sene bu çöp oyuna para vermezsek çözerler sıka sıka. free to play olması gerekiyor bu oyunun yada online ayrılmalı.onlarda zaten normal hızlı ama online geçince malesef zevk vermemeye başladı klasman 3 de kaldım yavaş olduğu için bişi yapamıyorum.
hocam riv3 iyidir de sezon biticek yarın galiba ondan sonra böyle geçikme olursa oyunda hiç kasamamreis ozaman internet etkiliyo olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
rival 3 iyidir
ben normalde pes oyuncusuydum ama malesef oyun serisi ve oynanış çok kötü mobil oldu. o yüzden fifa 24 ile başladım fifa ile devam edeceğim pes düzelirse ona dönerim tabii ki ama fifada tek problemim delay sorunu başladı yoksa hiç bi sorunum yoktu :/Yıllardır çözülmeyen delay sorunu, online da oyun daha ağır doğru, her sene bu çöp oyuna para vermezsek çözerler sıka sıka. free to play olması gerekiyor bu oyunun yada online ayrılmalı.
En kötü fifa oyunlarına denk gelmişşin, gerçek fifayı oynamak istiyorsan FİFA 17-18-19 oyna farkı gör.hocam riv3 iyidir de sezon biticek yarın galiba ondan sonra böyle geçikme olursa oyunda hiç kasamam
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben normalde pes oyuncusuydum ama malesef oyun serisi ve oynanış çok kötü mobil oldu. o yüzden fifa 24 ile başladım fifa ile devam edeceğim pes düzelirse ona dönerim tabii ki ama fifada tek problemim delay sorunu başladı yoksa hiç bi sorunum yoktu :/
Alıntıyı görüntüle
farkettim zaten şahsen benim için başlangıç 24 çok güzeldi ve oyun oynanışı hoşuma gidiyordu. ama benim şahsi yorumum. oyunda fizik kavramı yok.En kötü fifa oyunlarına denk gelmişşin, gerçek fifayı oynamak istiyorsan FİFA 17-18-19 oyna farkı gör.