Fellas protein tozu yenilenen forrmüle özel indirim

bizzat üretiminin yapıldığı fabrikada çalışıyorum %50 personel indirimim var bu yüzden alıyorum yoksa bencede alınıcak bir marka değil

100 gramda 68 gram protein 9.4 gram şeker gözüküyor içerik olarak bayağı kötü…
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah aşkına saçma sapan markalar önermeyin içeriği berbat söylediğiniz marka ürünlerin
protein tozunu bilmem ama fellas'In barlarını ve fıstık ezmesini çok uzun bir zamandır tüketiyorum, fıstık ezmesi aşırı f/p ve çok sağlıklı

Birader fellas satış sorumlusu musun? Mr olympia olmakla ne alakası var? İçeriği kötü diyoruz alırsın almazsın umrumda değil ama tavsiye edilecek ürün değil onu söylemeye çalışıyorum. Senden tavsiye alacak değilim belliki bilgin çok yok.
haklısın inkar etmiyorum bilgim kısıtlı ve kesinlikle markayı ilk kez duyuyorum o yüzden övgü gibi bir durumda mevcut değil yanlış anlaşılmasın. ama 100 gr da 68 gr protein bana gayet mantıklı geliyor, 9 gram şekerinde kimyasal değil yazıldı üste ( laktozdan alıyor die bu yüzden ), ürün övgüye layık olmasa da alıp kullananın isteğini yerine getirdiğini düşünüyorum ama homojen olarak karışıp içilip içilmemesini ( tat yada pütür pütür kalması ) bilmiyorum. bir de bpn denilen markayı kastetmiştim az önce. Saygılar. ama neden içeriğinin kötü olduğunu bilmek isterim çünkü hiq creatin hariç hiç kullanmadım sporcu ürünlerinde.

protein tozunu bilmem ama fellas'In barlarını ve fıstık ezmesini çok uzun bir zamandır tüketiyorum, fıstık ezmesi aşırı f/p ve çok sağlıklı
Saçma sapan marka derken fellas’a değil bpn yani bestplusnutrition dedikleri markaya demiştim 100 gramda 30 gram şeker 57 gram protein diye beyan ediyor marka sitesinde ve bunu öneriyorlar fiyat performans diye…

Saçma sapan marka derken fellas’a değil bpn yani bestplusnutrition dedikleri markaya demiştim 100 gramda 30 gram şeker 57 gram protein diye beyan ediyor marka sitesinde ve bunu öneriyorlar fiyat performans diye…
bu arada kusura bakma ben 9 gram şeker die değerlendirdim yukarda yazılanı görünce, 30 gram cok fazla günde 200 gram kullanılsa sabah akşam 60 gram şeker baya fazla hem pankreası zorlar insülin direncini alt üst eder

100 gramda 68 gram protein 9.4 gram şeker gözüküyor içerik olarak bayağı kötü…
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah aşkına saçma sapan markalar önermeyin içeriği berbat söylediğiniz marka ürünlerin
Bakayım dedim önerdikleri markada 100 gr da 30 gram şeker 57.5 gr protein var.1 servisinde 2 gr glisin koymuşlar bcaa değerleri rezalet.Bunu alacağınıza çok ciddiyim probis yiyin bari ağzınız tatlanır.
1760546887975.webp

Çünkü izole olmayan proteinlerde fiyat performans ürünü, için de ki şekerde extra şeker değil laktozdan gelen şeker , marka da SSN nin alt markası konu da sayılan çoğu markadan daha eski ve köklü firma. Bir ölçeğinde 3 adet küp şeker kadar şeker var sadece, yarışmaya hazırlanmıyorsanız da önemsiz bir miktar . Ürünün şeker oranına bakıp saçma sapan marka denmez sadece izole değil denir, izole isteniyorsa da izole olanları da SSN nin sitesin de mevcut zaten. Ham maddesine ve marka kalitesine bakıp değerlendirmeniz lazım. Yüzde 20 ndirim koduyla da izole olmayan proteinler arasında bence en fiyatperformans olanı .

Çünkü izole olmayan proteinlerde fiyat performans ürünü, için de ki şekerde extra şeker değil laktozdan gelen şeker , marka da SSN nin alt markası konu da sayılan çoğu markadan daha eski ve köklü firma. Bir ölçeğinde 3 adet küp şeker kadar şeker var sadece, yarışmaya hazırlanmıyorsanız da önemsiz bir miktar . Ürünün şeker oranına bakıp saçma sapan marka denmez sadece izole değil denir, izole isteniyorsa da izole olanları da SSN nin sitesin de mevcut zaten. Ham maddesine ve marka kalitesine bakıp değerlendirmeniz lazım
Dostum sen afiyetle tüket umrumda değil ya ÖNERMİYORUM diyorum sen niye savunuyosun markayı. Fiyat performans diye taş öğütüp yiyin olur mu?

Çünkü izole olmayan proteinlerde fiyat performans ürünü, için de ki şekerde extra şeker değil laktozdan gelen şeker , marka da SSN nin alt markası konu da sayılan çoğu markadan daha eski ve köklü firma. Bir ölçeğinde 3 adet küp şeker kadar şeker var sadece, yarışmaya hazırlanmıyorsanız da önemsiz bir miktar . Ürünün şeker oranına bakıp saçma sapan marka denmez sadece izole değil denir, izole isteniyorsa da izole olanları da SSN nin sitesin de mevcut zaten. Ham maddesine ve marka kalitesine bakıp değerlendirmeniz lazım
Dostum laktozdan gelen şekeri sanki şeker değil gibi konuşuyosun.Yarışmaya hazırlanmayla şeker almanın alakası yok, tam tersine doğal bir şekilde bu sporu yapıyorsan güzel bir vücut istiyorsan bu detaylara daha çok dikkat etmen gerekir.Eğer bu kadar şekeri almayı göze alıyorsan git 2 litre süt iç nasıl olsa laktozdan geliyor :D

Dostum laktozdan gelen şekeri sanki şeker değil gibi konuşuyosun.Yarışmaya hazırlanmayla şeker almanın alakası yok, tam tersine doğal bir şekilde bu sporu yapıyorsan güzel bir vücut istiyorsan bu detaylara daha çok dikkat etmen gerekir.Eğer bu kadar şekeri almayı göze alıyorsan git 2 litre süt iç nasıl olsa laktozdan geliyor :D
Sonra spor salonunda 3 yıl body yapıp kası yağlarından gözükmeyen 120 kilo yağ tulumu gibi olsun bırak.

Dostum sen afiyetle tüket umrumda değil ya ÖNERMİYORUM diyorum sen niye savunuyosun markayı. Fiyat performans diye taş öğütüp yiyin olur mu?
Ben savunmuyorum, alıp almaman tüketip tüketmemen de umurumda değil zaten . Saçma sapan marka öneriyorlar diye laf atıyorsun , sapma sapan bir marka olmadığını söylüyorum.

Ben savunmuyorum, alıp almaman tüketip tüketmemen de umurumda değil zaten . Saçma sapan marka öneriyorlar diye laf atıyorsun , sapma sapan bir marka olmadığını söylüyorum.
Bu aminoasit profili ve besin değeriyle gayette berbat bir marka afiyet olsun sana.

Geri