rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Ben konuyu senin açmadığına şaşırıyorum.Ne boş yaptınız beğ.
Ben konuyu senin açmadığına şaşırıyorum.Ne boş yaptınız beğ.
sezon başında iyi değildi eksiklerimiz vardı stoper yok bek yok stoperde orta saha oynuyor bekte kanat oyuncusu oynuyorKadro kötü mü? Hani sezon başında çok iyiydi? Uçup kaçıyodu?
Şu şike konusundan da başka bişi dediğiniz yok zaten. Anlatsana bi' şikeleri hadi nerede ne yapmışız?
Savunmak için boş laf yapıyorsunuz.
Sizin başarısızlığınız.Peki Hocam Biz 12 Yıldır Hayvan Gibi Şike Yapıyoruz Ama bir şey Yok
Evet gene sözlerime karşılık bulamayan bir galatasaraylı Türkçeme sallıyorDaha Türkçe yazmayı bilmeyen kişinin dedikleriyle şikeci olunmuyor.
Türkiye'nin en büyük kulübünün adını düzgün yaz ve rütben kadar konuş yani sus.Evet gene sözlerime karşılık bulamayan bir galatasaraylı Türkçeme sallıyor
Sen sus lan vld.Türkiye'nin en büyük kulübünün adını düzgün yaz ve rütben kadar konuş yani sus.
Dayanağı olmayan sözlere karşılık verecek kadar aciz değil.Evet gene sözlerime karşılık bulamayan bir GALATASARAYLI Türkçeme SALLIYOR.
Türkiyenin En Şikesever Takımı Bunu Galatasarayın İçindeki Herkes Söylüyor.Türkiye'nin en büyük kulübünün adını düzgün yaz ve rütben kadar konuş yani sus.
Diyene bak.Ne boş yaptınız beğ.
Şu Türkçeyi doğru yaz, sonra tartışalım.Türkiyenin En Şikesever Takımı Bunu Galatasarayın İçindeki Herkes Söylüyor.
Şu Türkçeyi doğru yaz, sonra tartışalım.
Türkiye'nin* en* şikesever* takımı* bunu* Fenerbahçe'nin* içindeki* herkes* söylüyor.*
Adnan Polat: Galatasaray'ın şike yapmadığına kefil olamam
Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat, CNN Türk'te yayınlanan Aykırı Sorular programında önemli açıklamalarda bulundu. Polat, Futbolda şikenin olduğunu...www.hurriyet.com.tr
Kefil olamam demiş. Sen Fenerbahçe'nin şike yapmadığına ailen üzerine yemin et, o zaman bir daha mesaj yazmayacağım.Adnan Polat: Galatasaray'ın şike yapmadığına kefil olamam
Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat, CNN Türk'te yayınlanan Aykırı Sorular programında önemli açıklamalarda bulundu. Polat, Futbolda şikenin olduğunu...www.hurriyet.com.tr