Nerede yaşıyorsun hocamTürknet her kafasına estikçe zam yaptığından ötürü 500 lira oldu. Verdikleri hizmetin 500 lira edeceğine inanmıyorum. Milleni veya netspeed önerir misiniz? Netspeedle zamanında çok sıkıntı yaşadım her gece internet gidiyordu
Netbone gigaspeed Poyraznet bunlara bakabilirsin pop noktası Marmarada fiberde çoğu issde sorun yaşamazsın.Bursa hocam Türk Telekomdan fiber altyapı var.
Merhaba hocam.Bende comnete geçmeyi düşünüyorum 100mbps altyapı destekli fiber hat var..Modem olarak tam kodu ile hangi modemi veriyorlar.100mbps internet için verilen modem yeterlimidir?comnet kullanıyorum eve kadar fiber altyapın varsa sorun yaşamazsın pek yıllık alımda ucuza geliyor tavsiye ederim gerek bulduğunda ise kod verebilirim
Bu firmayı pek önermem sorun yasadığınızda destek kısmı yerlerde.Merhaba hocam.Bende comnete geçmeyi düşünüyorum 100mbps altyapı destekli fiber hat var..Modem olarak tam kodu ile hangi modemi veriyorlar.100mbps internet için verilen modem yeterlimidir?
100mbps fiber altyapı için hangi firmayı önerirsiniz peki?Warzone oynama,film izleme gibi işlemleri yapıyorum.Bu firmayı pek önermem sorun yasadığınızda destek kısmı yerlerde.
netgsm nasıl bir sorun yasadınızNetspeed en iyisi bence zam geldi diye netgsm e geçtim bin pişman oldum 3 ayım dolduğu gibi geri dönüp 1 yıllık peşin ödeme yapacam