Neler Yeni

Fiber altyapıya router önerisi

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Kendi telefonu, bilgisayarı veya bağlandığı bir cihaz AX Desteklemediği sürece istediği kadar AX kullansın. Ne yapacak?
AX10 gayet yeterli diye düşünüyorum. Hazır indirimdeyken alınabilir bir model.
Sıkıntı falan ne oluyor sana??
Evde Wi-Fi 6 destekleyen tek cihaz benim PC zaten :D. O zaman yeterlidir.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Wi-Fi 6 destekleyen tek cihaz benim PC zaten :D.
O bile iyi, bizim evde anca AC Wİ-Fİ Destekleniyor onu da modem desteklemiyor. Yakında satıp Extra DSL almayı düşünüyorum.

Tek WİFİ6 Cihaz o ise AX10 Gayet yeterli olacaktır. Diğer cihazlar AC veya n istemci kullanacağından boşuna bir üst modele para vermezdim :D

TALHA MURAT

80+ Silver
Kendi telefonu, bilgisayarı veya bağlandığı bir cihaz AX Desteklemediği sürece istediği kadar AX kullansın. Ne yapacak?
AX10 gayet yeterli diye düşünüyorum. Hazır indirimdeyken alınabilir bir model.
Sıkıntı falan ne oluyor sana??
Adam bunu sorduğuna göre demekki işe yararmış ayrıca teknoloji gelişiyor son model telefonlar destekliyor ileriye dönük olmalı burada boş boş konuşma adam ilerde tekrarmı alsın.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
burada boş boş konuşma adam ilerde tekrarmı alsın.
Zaten son teknoloji bir ürün alıyor senin tabirinle GELECEĞE DÖNÜK yani adama gidip WİFİ 4 bir şey önermiyorum ikisi de aynı standartları destekliyor, çok boş yapıyorsun ve ikisi arasında aman aman bir fark yok asıl sen boş konuşma.
Ayrıca beni ve forumdaki birçok üyeyi rahatsız ediyorsun, boş laf dalaşlarına girip gereksiz olay çıkartıyorsun. Yapma artık ciddiyim.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Adam bunu sorduğuna göre demekki işe yararmış ayrıca teknoloji gelişiyor son model telefonlar destekliyor ileriye dönük olmalı burada boş boş konuşma adam ilerde tekrarmı alsın.
ınternet hızı dusuk dıye ben onerdım wifi6 için alınabilcek en baz model iş görür mü evet ama gereksız diye keenetec onerıstım alpolojıx ile gereksiz polemik yapmışsınız mesajları yanlış okudu herhalde :D

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
alpolojıx ile gereksiz polemik yapmışsınız mesajları yanlış okudu herhalde :D
Ya işte sonra internet konuları basit derler. Böyle insanlar varken zor.
Bir de gülücük atmış şaka gibi.
Adam zaten AX alacak WİFİ 7 Piyasada yok bile. İkisi arasında bir FARK BİLE YOK ama gelmiş geleceğe yönelik diyor. En geleceği bu daha ne olsun.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Ya işte sonra internet konuları basit derler. Böyle insanlar varken zor.
Bir de gülücük atmış şaka gibi.
Adam zaten AX alacak WİFİ 7 Piyasada yok bile. İkisi arasında bir FARK BİLE YOK ama gelmiş geleceğe yönelik diyor. En geleceği bu daha ne olsun.
abi millet alıyor başka ülkede minimum 150/50 hız ben burda 75/8 alıyorum diye seviniyorum ne geleceği :D alsak 150/50 yada 200/100 hızlar dıcem neyse en ıyı modemı onerelım bütün herşeyi destekleyen. ama aldıgımız hızlarda zaten normal modemler iş goruyor ekstra para vermeye gerek yok 700-800

Top Bottom