35 mbps veri çekemezsin zaten. 4.5 civarı birşeyle indirmesi gerekiyordu.Bilgilerde bir hata yok.türk telekom
Mesaj otomatik birleştirildi:
diz üstü bilgisayarda ala biliyorum 30 falan ama masa üstü pc de olmuyor
benim diz üstünde 30 da iniyor daMBps Megabit per second demek 8 megabit 1 megabayt yapar. 8 bit = 1 bayt
Yani indirme hızında bir hata yok.
ama benim diz üstünde neden 30 mb kadar alabiliyorum ki35 mbps veri çekemezsin zaten. 4.5 civarı birşeyle indirmesi gerekiyordu.Bilgilerde bir hata yok.
Oyun indirirken %80 kayıp ile indirirsin her zaman sıkıntı yokAlıntıyı görüntüle böyle çıkıyor ama oyun indirirken 4 mbps de kalıyor
Paketin 35Mbps ise alabiliyor olman gereken maksimum indirme hızı 4,375 megabayt/sn. Dizüstü bilgisayarında 30 indiriyorsan hızın 240Mbps'ten fazla demektir.benim diz üstünde 30 da iniyor da
alması gereken hızı almış zaten kayıp değilOyun indirirken %80 kayıp ile indirirsin her zaman sıkıntı yok
ama şimdi nasıl oluyor da diz üstü pc de 30 mb alabiliyorumalması gereken hızı almış zaten kayıp değil
yani 29 civarı mb görüyordumAynı internet paketi üzerinde 30 megabayt/sn alman mümkün değil 30 megabit/sn alıyorsundur terimlere dikkat et yanlış görmüşsündür.
Steamden gördüysen buglanmış olabilirsin. Benim de internet hızım 12 megabayt/sn indiriyor ama steamde bazen 120 gösterdiği oluyor.yani 29 civarı mb görüyordum
çok teşekkür ederim peki 100 mbps ye yükseltirsem işimi görür müSteamden gördüysen buglanmış olabilirsin. Benim de internet hızım 12 megabayt/sn indiriyor ama steamde bazen 120 gösterdiği oluyor.
Paketinin Mbps ini 8 e bölersen indireceğin yaklaşık hızı öğrenirsin. 35 mbps te 4 mb civarı indirirken 100 mbps te 12 mb civarı indirirsin. Yani işini görür elbette.çok teşekkür ederim peki 100 mbps ye yükseltirsem işimi görür mü
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyunları indirriken hızlı olur mu