şvuru yapmanız lazım ttnet il müdürlüğüneİkamet etiğim binanın önüne kadar Türk Telekom fiber internet altyapısı mevcut fakat binama cekili değil binama cekilmesi icin ne yapmam gerek
o zaman türknet sitesinden başvurunHocam bugün başvuru dilekçesi vermeye gittim sadece türktelekom müşterilerine veya müşterisi olursanız cekdiklerini söylediler şaka gibi
binanda adsl veya vdsl alt yapı var mıİkamet etiğim binanın önüne kadar Türk Telekom fiber internet altyapısı mevcut fakat binama cekili değil binama cekilmesi icin ne yapmam gerek
o zaman binanıza fiber gelmesi zor gibi ama yinede bir dilekçe verinVDSL var
Türktelekom rögar kapağından binanmın önün kadar boru döşenmiş sadece icinden fiber kablo çekmeleri gerekli yani kırılcak bir şey de yok kolay işbinanda adsl veya vdsl alt yapı var mı
Binanmın yanındaki bina fiber kullanmaktao zaman binanıza fiber gelmesi zor gibi ama yinede bir dilekçe verin
ne alakası var ben şahsen anlamadım adsl bunlara yazık diyip vermeyecekler fiberio zaman binanıza fiber gelmesi zor gibi ama yinede bir dilekçe verin
binada fiber var büyük ihtimalle daireye kadar fiber ile uğraşmak istememişlerTürktelekom rögar kapağından binanmın önün kadar boru döşenmiş sadece icinden fiber kablo çekmeleri gerekli yani kırılcak bir şey de yok kolay iş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Binanmın yanındaki bina fiber kullanmakta
Yok hocam binaya cekili değil sadece binaya önüne kadar boru cekmişler fiber çekmemişlerne alakası var ben şahsen anlamadım adsl bunlara yazık diyip vermeyecekler fiberi
binada fiber var büyük ihtimalle daireye kadar fiber ile uğraşmak istememişler
Türktelekom rögar kapağından binanmın önün kadar boru döşenmiş sadece icinden fiber kablo çekmeleri gerekli yani kırılcak bir şey de yok kolay iş
Binanmın yanındaki bina fiber kullanmakta
türk telekom öncelik olarak altyapısı olmayan binalara eğer arkadaş binadan yimza toplayıp gidip alt yapı çektirebilirse iyi olur çünkü planlamaya eklenmesi gerekirne alakası var ben şahsen anlamadım adsl bunlara yazık diyip vermeyecekler fiberi
binada fiber var büyük ihtimalle daireye kadar fiber ile uğraşmak istememişler
bireysele özel fiber getirmiyor türk telekom binadaki tüm daireler imza vermesi gerekir ki fiber alt yapısını binaya getirsinlertürk telekom öncelik olarak altyapısı olmayan binalara eğer arkadaş binadan yimza toplayıp gidip alt yapı çektirebilirse iyi olur çünkü planlamaya eklenmesi gerekir