Neler Yeni

Fiber internetim FTTH mi FTTB mi?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Belki hatırlarsınız turknet kullanıyordum fibere geçişte ekipler gelip takmıştı her şeyi, bugün turktelekom a geçtim adamlar tekrardan fiber kablo falan getirmişler hatta takılı olduğunu görünce mutlu oldular :)
Buradaki birim biraz ilgili sanırsam, ama kablo çok ince başına bir şey gelmesi çok kolay, o durumda yardım ederler umarım.
Evet kullanılan kablo ince onların biliyorum

Onur052

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Onur
Anladım hocam. Kuruluma gelen kişiler odanın girişine kadar modemi ve ont cihazını takıp gitmişler. Odaya kadar uzatmak için bir elektrikçiden yardım istemelerini söylemiş aileme. Bu olması gereken mi?
Valla süper online herşeyi döşüyor ortada bırakıp bunu elektrikçi yapcak demiyor

zlmr12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kerem Permekler
Evet kullanılan kablo ince onların biliyorum

Hocam ben şimdi ne yapacagım? Elektrikçiden yardım iste diyerek bırakıp gittiler. Elektrikçi kaliteli fiber kablodan anlar mı? Sıradan bir şey getirip kabloyu uzatıp gitmesin. Bana bir akıl verin lütfen.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam ben şimdi ne yapacagım? Elektrikçiden yardım iste diyerek bırakıp gittiler. Elektrikçi kaliteli fiber kablodan anlar mı? Sıradan bir şey getirip kabloyu uzatıp gitmesin. Bana bir akıl verin lütfen.
Kardeşim kabloyu kendin de alabilirsin bunu kullan diyerek takip edebilirsin

Top Bottom