Yardım Fiber modemi vermeyen uygun sağlayıcı var mı ?

KınalıKeçi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
301
türktelekomdan kalma fiber modem ve istasyonu mevcut

millenicom kullanıyorum da fiber modem fiyatıyla beraber pahalı gibi geldi şu sıralar fiber modemi vermeyen sağlayıcı varmı hangisi daha uygun aksi takdirde en uygun 100 lük fiberi nerde bulurum

türknet beleşe kiralıyor sen kullanırken, bi kontrol et altyapın uygun mu

Ont bildiğim kadarıyla kiralık olduğundan geri istiyor sağlayıcılar

türknet beleşe kiralıyor sen kullanırken, bi kontrol et altyapın uygun mu
türkneti de fiyat olarak uygun bulmuyorum milleniye kıyasla sadece daha ucuzu varmı diye merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ont bildiğim kadarıyla kiralık olduğundan geri istiyor sağlayıcılar
hocam bu türktelekomun modemi şimdi bize borç faiz vs yazmış olmasınlar o zaman bayadır bizde çünkü nerdeyse 2 yıl oldu hiç arayan soranda olmamıştı bizde dedik herhalde bizim olmuştur

türkneti de fiyat olarak uygun bulmuyorum milleniye kıyasla sadece daha ucuzu varmı diye merak ettim

hocam bu türktelekomun modemi şimdi bize borç faiz vs yazmış olmasınlar o zaman bayadır bizde çünkü nerdeyse 2 yıl oldu hiç arayan soranda olmamıştı bizde dedik herhalde bizim olmuştur
Taşıma yaptıysan yeni iss aktarıyorlar telekom altyapısında bildiğim iptal edersen geri istiyorlar

Gigafiber yoksa evet pahalı olabiliyor ancak verdikleri hizmet cidden çok iyi

Gıbırnete bi ulaş bakalım arkadaşını getir kampanyasıyla 300 e kullanıyorum ben VDSL interneti. Kiralama da 50 70 desen max 370 ödersin ilk 6 ay

Ücret yazmasalar bile paket fiyatına yediriyorlar arama boşa :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,870
Üyeler
184,695
Son üye
cJwinx
Geri