Neler Yeni

FIFA 22 kariyer modu için alınır mı ?

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
önceki serilerini hiç almadım, şimdi almışken en yenisini alayım diyorum. En az 2-3 yıl oynarım, her sene alacak kadar fanatik değilim.
Bence 21 daha mantıklı kaleci atlayışları falan hiç gerçekçi değil 22 nin.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,409
İsim
Oğuz Oğuz
önceki serilerini hiç almadım, şimdi almışken en yenisini alayım diyorum. En az 2-3 yıl oynarım, her sene alacak kadar fanatik değilim.
Merhabalar, şuan Steam'de 11 Şubata kadar FIFA 22, 167 lira. Ben yaklaşık 2-3 ay önce futbol oyunum olmadığından 15 liraya pes21 almıştım fakat artık oyun bana kabak tadı vermeye başladı. Genellikle kulüp/oyuncu kariyeri oynuyorum fakat diğer modları da oynarım muhtemelen. Çoğunluk olarak kariyer oynayacağım için bu fiyata almaya değer mi diye önce sorayım dedim.

Alacak mısın?

aseinz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Coşar
Alacak mısın?
Muhtemelen alırım diye düşünüyorum, yukarıda fifa21 den bir farkı olmadığını vs. savunmuşlar orayı da biraz araştırırım. Hiç olmadı şu gamepassi alıp bi denerim öyle karar veririm. Fifa 21 e daha soğuk olma sebebim kadroların güncel olmaması. Eğer patchle falan yenileniyorsa o da olabilir ama şuan dediğim gibi 22 almaya daha yakınım. Bir de 2-3 arkadaşımda 22 var beraber oynarsak falan diye de istiyorum. Çünkü kariyer artık bi yere kadar çeşit çeşit tüm modları oynamak isterim. Eğer alırsan benden önce görüşlerini vs. yazarsan onları da bilmek isterim.

Top Bottom