ben yanlış anladım seviliyorsunhocamSinirli söylemedim hocam düzenli oyun oynuyorum ama gamepassdaki oyunaları ya oynadım ya sahibim ya da ilgimi çekmiyor zaten kütüphanede çok oyun birikti oynayasım gelmiyor hiç
Hocam 21 410 TL. Ayrıca 22 Gamepass e de geldi bildiğim kadarıyladeğmez knk 21 al daha iyi BENCE
21 alamaz steam den kalktı kideğmez knk 21 al daha iyi BENCE
sadece kariyer oynayacaksan çök indirimde96 TL ye düşmüş ama almak için geç kaldığımı düşünüyorum, 2023 transfer patch i gelir mi ve 96 TL vermeye değecek bir oyun mu? Sadece kariyer modu oynayacağım.
21 yoksa al knk 70 e kaptım bende, yakın zamanda tr lıglerı yaması da cıkacak.96 TL ye düşmüş ama almak için geç kaldığımı düşünüyorum, 2023 transfer patch i gelir mi ve 96 TL vermeye değecek bir oyun mu? Sadece kariyer modu oynayacağım.
cok fazla detay ıcerıyor gıbı. birde 21 deki yama fazlasıyla tuttu hep onu yenıledıler bunun ıcın gec kalındı. ama fifa 23 un 22den cok farkı olmayacagını dusunursek yama bıze ılac gıbı gelecekBu zamana kadar niye çıkmamış ki FIFA 23 çıkacak şimdi
İllegal olan bir durum yok. Olsa steam iade etmezdi.FIFA 21 satılmıyor ki hem ona mi uğraşacağım illegal bir kere