FIFA 22 kariyer modu için alınır mı ?

aseinz

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar, şuan Steam'de 11 Şubata kadar FIFA 22, 167 lira. Ben yaklaşık 2-3 ay önce futbol oyunum olmadığından 15 liraya pes21 almıştım fakat artık oyun bana kabak tadı vermeye başladı. Genellikle kulüp/oyuncu kariyeri oynuyorum fakat diğer modları da oynarım muhtemelen. Çoğunluk olarak kariyer oynayacağım için bu fiyata almaya değer mi diye önce sorayım dedim.

Merhabalar, şuan Steam'de 11 Şubata kadar FIFA 22, 167 lira. Ben yaklaşık 2-3 ay önce futbol oyunum olmadığından 15 liraya pes21 almıştım fakat artık oyun bana kabak tadı vermeye başladı. Genellikle kulüp/oyuncu kariyeri oynuyorum fakat diğer modları da oynarım muhtemelen. Çoğunluk olarak kariyer oynayacağım için bu fiyata almaya değer mi diye önce sorayım dedim.
bence alınmaz tamam bir sürü yenilik fln geldi galiba ama yine de bu dönemde bu paraya bence alınmaz.

Bende de steam bakiyesi ile 90₺’ye falan geliyor ama işte alınır mı bilemedim.
Ea play var 10 saat fifa denemesi girdim.
Online’ı falan sardı ama işte saatlerce vakit gömmen lazım.

Bende de steam bakiyesi ile 90₺’ye falan geliyor ama işte alınır mı bilemedim.
Ea play var 10 saat fifa denemesi girdim.
Online’ı falan sardı ama işte saatlerce vakit gömmen lazım.
hocam valla şu pes illetine 100 saat dayandım, fifa yı gerek kariyeriyle gerek online vb. modlarla 300+ saat oynarım diye düşünüyorum.

hocam valla şu pes illetine 100 saat dayandım, fifa yı gerek kariyeriyle gerek online vb. modlarla 300+ saat oynarım diye düşünüyorum.
İşte hiç bilemiyorum ki.
Gel alalım en kötü beraber gireriz :D

Alınmaz 21 le hatta 20 ile aynı

kariyer için alınmaz

Ea Play alabilirsin. İlk kez alanlar için 3 ay 30 TL.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,351
Üyeler
185,079
Son üye
zeddx
Geri