SadeceSeyf
80+ Gold
Arkadaşlar Epic Games yeni kuponu ile 210 TL ye geliyor.Almak isteyenler bakabilir
Bende bir ekleme yapayım konu gelişsin, Spiderman %25 indirimde kuponda kullanırsanız toplam %50 indirim oluyor alınabilirArkadaşlar Epic Games yeni kuponu ile 210 TL ye geliyor.Almak isteyenler bakabilir
fiyatta çok güzel aaaaaaaaaaçok kararsız kaldım almam gereken bir sürü ekipman var daha![]()
Kötü yorumlardan dolayıdır.Pek iyi yorumu yok steamda sdfsdfAbi çok iyi fiyat. Bedava hatta. İlk defa bir fifanın bu kadar hızlı düştüğünü görüyorum.
Çünkü ne yapsak kırmızı kart gördüğümüz bir FIFA hocam ksmaksmamdAbi çok iyi fiyat. Bedava hatta. İlk defa bir fifanın bu kadar hızlı düştüğünü görüyorum.
olsun bizim jorge jesus'umuz varHocam açma işte konuyu ya moralim bzoluyor 540 TL verdim bu oyuna çıldıram ya 2-3 gün sonra 270 e düştü oyun :/
Valla hocam benim bütün oyunlar epicde pek bir problem yaşamadımDaha önce neredeyse hiç epic'ten oyun almadım. Biraz daha fazla verip steam'den mi almalıyım yoksa bunu alıp geçeyim mi?
Olay hesap doldurmaksa alınabilir. Hesap doldurmak önemli değilse. 40-50 liraya FIFA 23 çok kolaylıkla bulunabilir.çok kararsız kaldım almam gereken bir sürü ekipman var daha
Mesaj otomatik birleştirildi:
fiyatta çok güzel aaaaaaaaaa
kupon gözükmüyor ben de nasıl alıcam ?Arkadaşlar Epic Games yeni kuponu ile 210 TL ye geliyor.Almak isteyenler bakabilir