Fifa İçin Kol Önerisi

Vuenx

80+
Reaksiyon skoru
33
Bütçe
1900
Daha önce dualshock 4 satın almıştım amazondan 1000 küsür TL civarına depremden sonra maalesef evimiz yağmalandı. Şimdi tekrardan fifa için kol almak istiyorum sizce tekrar dualshock 4 mü almalıyım yoksa dualsense mi önerilerinizi bekliyorum ve sizden ricam orjinal ürün linki atar mısınız

Daha önce dualshock 4 satın almıştım amazondan 1000 küsür TL civarına depremden sonra maalesef evimiz yağmalandı. Şimdi tekrardan fifa için kol almak istiyorum sizce tekrar dualshock 4 mü almalıyım yoksa dualsense mi önerilerinizi bekliyorum ve sizden ricam orjinal ürün linki atar mısınız
konuyla alakasız ama anlayanlar bana da 500 TL civarı kol önerebilir mi?

Dualshock 4'ün sahtesi vardı sanırım o civarlara bakabilirsin yada f310 var eski biraz konforlu bir kol değil fakat hala iş görüyor
hocam bu polosmartın ürettiğinden mi bahsediyorsun acaba? bir de f310'u PS ye bağlayabilir miyim kablosuz bir şekilde?

Öncelikle çok geçmiş olsun. Sorunuza gelirsek Dualsense aldım çok memnunun hatta gittim bi tane daha aldım üstüne arkadaşlarla falan oynamak için. 1300 liraya 2 tane almıştım o dönem.( Yılbaşından önce)

F310 kablolu maalesef. Direkt dualshock 4 diye aratırsanız akakçede zaten 400 küsür TL
tamadır hocam teşekkür ederim. Bir de dualshock 4 ile pc den rocket lig gibi diğer oyunları da oynayabilirim değil mi? uyum sorunu çıkarır mı?

teşekkür ederim hocam 2 sorum var cevaplar mısınız?
1)şarjı ne kadar gidiyor?
2)pc ile uyum sorunu yaşar mıyım?
Ben bir sorun yaşamadım. Steama bağlı ztn herhangi bir oyunu açtığımda otomatik kolu ayarlıyor. Şarjına hiç dikkat etmedim inanın Şarj istasyonu var. İşim biter bitmez koyuyorum oraya ztn. İki kol olduğundan birinin şarjı bitince diğeriyle devam ediyorum. Zaten 1-2 saat içinde fulleniyor şarjı.
Adaptive triggers falan destekelemeyen bir oyun oynuyorken 8-10 saat arası gidiyor.

teşekkür ederim hocam 2 sorum var cevaplar mısınız?
1)şarjı ne kadar gidiyor?
2)pc ile uyum sorunu yaşar mıyım?
ben pc fifa için kullanıyorum uyumlu bir kol pcye sorun yaşamadım steam otomatik algılıyor korsan oynayacaksan ds4 kullanman gerekiyor. bluetooth bağlanırken fazladan bluetooth cihazı kullanacaksan mouse klavye vb bazen sıkıntı çıkarabiliyor hatlar karışıyor o yüzden ilk kolu bağlamak gerekebiliyor yapamazsan zaten youtubeda anlatıyolar şarjı da 2.2.5 saat arası gidiyor şarjı yetmediğinde kablo çıkıyor kutudan kablolu kullanıyorum

Öncelikle çok geçmiş olsun. Sorunuza gelirsek Dualsense aldım çok memnunun hatta gittim bi tane daha aldım üstüne arkadaşlarla falan oynamak için. 1300 liraya 2 tane almıştım o dönem.( Yılbaşından önce)
Merhabalar bende almayı düşünüyorum fakat şuanda orjinal eurasia garantili bir link var mı atabilir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamadır hocam teşekkür ederim. Bir de dualshock 4 ile pc den rocket lig gibi diğer oyunları da oynayabilirim değil mi? uyum sorunu çıkarır mı?
Kullanabilirsiniz bir sıkıntı yaşamazsınız.

Merhabalar bende almayı düşünüyorum fakat şuanda orjinal eurasia garantili bir link var mı atabilir misiniz

Kullanabilirsiniz bir sıkıntı yaşamazsınız.
Ben mediamarkttan aldım ikisini de. O dönem 1700den 1300e düşüyordu sürekli mediamarktta ama stoklar hemen bitiyordu 30 dakkada bir kontrol ediyordum hergün öyle aldım. N11 hepsiburada vb. biyerden almadığım için bir şey diyemiyorum maalesef.

ben pc fifa için kullanıyorum uyumlu bir kol pcye sorun yaşamadım steam otomatik algılıyor korsan oynayacaksan ds4 kullanman gerekiyor. bluetooth bağlanırken fazladan bluetooth cihazı kullanacaksan mouse klavye vb bazen sıkıntı çıkarabiliyor hatlar karışıyor o yüzden ilk kolu bağlamak gerekebiliyor yapamazsan zaten youtubeda anlatıyolar şarjı da 2.2.5 saat arası gidiyor şarjı yetmediğinde kablo çıkıyor kutudan kablolu kullanıyorum
2-2.5 saat aşırı az bir süre ürününüzde problem olmadığına emin misiniz? Adaptive triggers vb bile açıkken o kadar az gitmiyor bendekilerin şarjı yaklaşık 7 saat gidiyor en kötü. Kutudan da kablo çıkmıyor. Yanlışınız var

Geri