Slayer109 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 3,762 Dahası Reaksiyon skoru 1,576 İsim Hasoyunlar 7 Kasım 2020 #1 arkadaşlar bildiğiniz üzere 6 gün önce Fifa mobile çıktı ama pazar hala açılmadı neden acaba?
Kaanps4player 80+ Bronze Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 1,684 Dahası Reaksiyon skoru 1,964 Konum zıbaydininevi İsim Kaan 7 Kasım 2020 #2 Kanka seviye diye biliyorum ama hep oynuyorsan bende bilmiyorum yükledim ama hiç oynamadım mobil bana göre değil aynı zamanda konsol versiyonu
Kanka seviye diye biliyorum ama hep oynuyorsan bende bilmiyorum yükledim ama hiç oynamadım mobil bana göre değil aynı zamanda konsol versiyonu
Slayer109 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 3,762 Dahası Reaksiyon skoru 1,576 İsim Hasoyunlar 7 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Kaanps4player yazmış: Kanka seviye diye biliyorum ama hep oynuyorsan bende bilmiyorum yükledim ama hiç oynamadım mobil bana göre değil aynı zamanda konsol versiyonu Devamı için tıklayın... geçen senede böylemiydi hani pazar geçmi açıldı?
Kaanps4player yazmış: Kanka seviye diye biliyorum ama hep oynuyorsan bende bilmiyorum yükledim ama hiç oynamadım mobil bana göre değil aynı zamanda konsol versiyonu Devamı için tıklayın... geçen senede böylemiydi hani pazar geçmi açıldı?
Kaanps4player 80+ Bronze Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 1,684 Dahası Reaksiyon skoru 1,964 Konum zıbaydininevi İsim Kaan 7 Kasım 2020 #4 Geç değil de seviyeli diye biliyorum belli bir seviyeye gelince dediğim gibi bilmiyorum Mobile fazla oynamam ben
Geç değil de seviyeli diye biliyorum belli bir seviyeye gelince dediğim gibi bilmiyorum Mobile fazla oynamam ben
Slayer109 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 3,762 Dahası Reaksiyon skoru 1,576 İsim Hasoyunlar 7 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Kaanps4player yazmış: Geç değil de seviyeli diye biliyorum belli bir seviyeye gelince dediğim gibi bilmiyorum Mobile fazla oynamam ben Devamı için tıklayın... tahmini kaç seviye
Kaanps4player yazmış: Geç değil de seviyeli diye biliyorum belli bir seviyeye gelince dediğim gibi bilmiyorum Mobile fazla oynamam ben Devamı için tıklayın... tahmini kaç seviye