- Reaksiyon skoru
- 61
Hocam ne bekliyorsunuzki yurtdışıdan geliyor ürün ortalama 10 gün sürer gelmesi20 Eylül’de satın aldım 25 Eylül’den beri uçak varış havaalanına varır. Adımında. Normal mi bu kadar sürmesi?
Hocam ne bekliyorsunuzki yurtdışıdan geliyor ürün ortalama 10 gün sürer gelmesi20 Eylül’de satın aldım 25 Eylül’den beri uçak varış havaalanına varır. Adımında. Normal mi bu kadar sürmesi?
%70 yeni kullanıcı ilk sipariş indirimini kullanmanız lazım.Alıntıyı görüntüle
İndirim bitmiş galiba 2k fiyat biçiyor
bitmiş indirim ondan glaiba bende denedim olmadı.%70 yeni kullanıcı ilk sipariş indirimini kullanmanız lazım.
Hala ulaşmadı mı ürün bı SS atar mısınız kargo bilgileri ile ilgiliÜrün 3 ayda elime ulaşmadı. İade etmeyi denediğimde ise iade süresi geçti deniyor. Afedersiniz ama böyle uygulamanın taa geçmişini sileyim.
kullanıyorum ses kalitesi on numaraKullanan var mı kalitesi nasıldır
Beklentine göre değişir alan herkes memnun bu fiyata sen memnun değilsin ne bekledin acaba üründenrezalet kötü ses kalitesi. 5 dakika kullanıp geri kaldırdım. iade etmek isteyince yarı fiyatını gösteriyor iade olarak o yüzden iade de edemedim. rafta bekliyor boş boş.
Sesim kalın olmasına rağmen karşımdakinin sesin gay gibi dememesini bekledim mesela. Ses kalitesinden memnun kalanlar mikrofonu ağzına sokarak kullanıyor muhtemelen. 20 cm'den kullanıyorum durum böyle.Beklentine göre değişir alan herkes memnun bu fiyata sen memnun değilsin ne bekledin acaba üründen
Hocam aldığınız fiyata satmak isterseniz talibim öğrenciyim dönem param yoktu konuya üsrekli bakıyorumrezalet kötü ses kalitesi. 5 dakika kullanıp geri kaldırdım. iade etmek isteyince yarı fiyatını gösteriyor iade olarak o yüzden iade de edemedim. rafta bekliyor boş boş.
Satmayı düşünüyor musunuz hocamSesim kalın olmasına rağmen karşımdakinin sesin gay gibi dememesini bekledim mesela. Ses kalitesinden memnun kalanlar mikrofonu ağzına sokarak kullanıyor muhtemelen. 20 cm'den kullanıyorum durum böyle.