FNAF Security Breach Vs Helldivers 2

Reaksiyon skoru
20
Merhaba başlıkta gördüğünüz gibi bu oyunları beğendim ama bu 2 oyundan hangilerini almalıyım karar veremedim sizce hangisini alayım? Bu arada ikisini de alabilirim o kadar bütçem var ama peki başka hangi oyunları önerebilirsiniz yanına şimdi yazanlar olacaktır yaz indirimine sakla diye yaz indirimine sakladığım güzel bir para var bu arada Steam'den oyun önerecekseniz Steam'de 27 dolarım var haberiniz olsun oyun önerilerinizi tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum iyi günler.

Merhaba başlıkta gördüğünüz gibi bu oyunları beğendim ama bu 2 oyundan hangilerini almalıyım karar veremedim sizce hangisini alayım? Bu arada ikisini de alabilirim o kadar bütçem var ama peki başka hangi oyunları önerebilirsiniz yanına şimdi yazanlar olacaktır yaz indirimine sakla diye yaz indirimine sakladığım güzel bir para var bu arada Steam'den oyun önerecekseniz Steam'de 27 dolarım var haberiniz olsun oyun önerilerinizi tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum iyi günler.
bildiğim kadarıyla security breach kısa sürüyor

Fnafı almaya değmez bence

Oynayanların yorumunda 25 saat altında olan görmedim oyüzden almak istedigimi sormustum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazı forumlarda alınır diyorlardı.
Hocam Fnaf'ın hikayesini, evrenini seviyorsanız, teorilerle ilgileniyorsanız seversiniz herhalde. Ancak Fnaf'la alakanız yoksa sevmezsiniz bence. Onun yerine Epic'ten Outlast alın.

Hocam Fnaf'ın hikayesini, evrenini seviyorsanız, teorilerle ilgileniyorsanız seversiniz herhalde. Ancak Fnaf'la alakanız yoksa sevmezsiniz bence. Onun yerine Epic'ten Outlast alın.
Steamde outlast var ama fnafın gameplayini çok beğenmiştim .

Beğenmedim hocam.
Diyalogdan dolayıdır büyük ihtimal oynayıp denemeniz lazım verdiği özgürlük yapabileceginiz tercihler yaptığınız hareketin tutmadiktan sonra ortaya çıkan ilginç durumlar falan baya zevkli aslında ama tabi kişisel zevkiniz bir şey diyemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,716
Üyeler
186,526
Son üye
Unaysan
Geri