Ford Focus 2015 115hp Alınır mı?

Düzgün ekspertize sokun. Otorapor gibi.
Oto Raporun arabada boya var mı diye araba kazıdığını biliyor muydunuz peki?
Resimleri var atabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

150 bin km o araba için normal araba temizse alın.

bence alınır. düzgün ekspere sokmak önemli tabi

Satma derdi yoksa alınır. Segmentinde zirveye oynayan bir araba ama Focus alanlar genelde km yapıyor bakımlı ise al. Şanzıman yağının değişip değişmediğini sorun eğer o ne veya ustam onlar ömürlüktür değiştirme dedi değiştirmedim derse koşar adımlarla uzaklaş. 150binde büyük ihtimal DPF dolmaya başlamıştır haberiniz olsun araba tıkanık gibi giderse ondandır. Bakımlarını geçirmeden SERVİSTE yaptırın ve turbo kullanıma uyun derim.
Yazılım + EGR DPF iptal olunca çok fena gidiyorlar.
Katalizör 150 binde dolabilir veya dolmayabilir . Bu kullanıma bağlı ilk 10 bin sıfır arabada rodaj yaparsın sakin sürersin tamam ama gerisinde arabayı öyle tin tin kullanırsan dolar rölantide çalıştırmakla farkı olmaz. Bizim arabanında doluya yakındı delphi makinede %65 gösteriyordu km zaten yüksekti ona biz takılmadık uzun yola çıkmadan önce katkı koyduk önce sonra babam ara ara sakin sürdü gerisinde yüksek devirliydi normal derecede . Yoldan geldiğimiz günün ertesi ben gene makineyle baktım %32 idi . Yani çokta takılmamak lazım. Şanzıman yağı da ömürlük diyenden harbi kaçın . Her şanzıman söküşümüzde pompayla yenisini basıyoruz tabi bazı cimriler ne gerek var derse ben napayım yenisini koyamam adam işçiliğe bile para vermek istemiyor bizde değiştirmiyoruz yani

İlk defa karşılaştım. Merak ettim açıkçası.
Resim baya eski bulup atıcam.

İlk defa karşılaştım. Merak ettim açıkçası.
Screenshot_2021-06-01-16-27-19-825_com.miui.gallery.jpg
IMG_20210601_162659.jpg

Tek söyleyen ben değilim bir sürü örneği var

Son düzenleme:
Geri