Neler Yeni

Format attıktan sonra bile devam eden siber saldırı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kemal
Platformu tasarlayan yazılımcı öyle ayarladıysa değişir. Büyük platformlar genel olarak yapıyor bunu. Basit siteler genelde umursamıyor
zaten girmeyi denedigi siteler
buyuk siteler steam ve discorda denedi suana kadar ben onlem amacli gmail insta face epicgames ve bir cok platformunda sifresini degistim

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Valla hocam bende isi bilen birini gordugume memnun oldum😀 Atiyolar biyerlerinden kolay yapilcabilicek birsey saniyolar sistem parcalarina sizmak.Ayni ufurukcu hocalardan farklari yok onlarda 7 gun 24 saat atip tutyorlar
Haha örnek güzeldi :) malesef ben bu foruma bilgi alışverişi ve saygılı seviyeli sohbet için katılmıştım ama işte forum beni hergün kendinden soğutuyor. Hep isterdim bir gün edindiğim bilgilerle forumlara girip abilerimle sohbet edicem diye ama abiler kalmamış anlaşılan forumlarda 😂 veya ben yanlış forumdayım. Geç kaldık sanırım keşke tecrübe edinmeden foruma girip abilerle sohbet etseymişim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kemal
Haha örnek güzeldi :) malesef ben bu foruma bilgi alışverişi ve saygılı seviyeli sohbet için katılmıştım ama işte forum beni hergün kendinden soğutuyor. Hep isterdim bir gün edindiğim bilgilerle forumlara girip abilerimle sohbet edicem diye ama abiler kalmamış anlaşılan forumlarda 😂 veya ben yanlış forumdayım. Geç kaldık sanırım keşke tecrübe edinmeden foruma girip abilerle sohbet etseymişim
hocam selam iyi geceler ek olarak bir sey sormak istiyorum format atmadan once pc de girdigim cogu site ve uygulamanin sifresini degistim ama pc de girmedigim telefonda kullandigim sitelerin şifresini
degismeme gerek var midir

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
hocam selam iyi geceler ek olarak bir sey sormak istiyorum format atmadan once pc de girdigim cogu site ve uygulamanin sifresini degistim ama pc de girmedigim telefonda kullandigim sitelerin şifresini
degismeme gerek var midir
Telefonu pc ye kablosuz veya kablolu bağlamadıysan sıkıntı yok. Modemden yalıtılmış ap ayarla kablosuz gelişmiş ayarlarından ek güvenlik için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,676
Üyeler
169,599
Son üye
emirrys
Top Bottom