format attım driverların linki atarmısınız?

Bir şey daha sorcam hani kullanıcı adı ile klasör olur onu nasıl koyucam furkan diye klasör olur mesela
Masaüstü sağ tık -> Kişiselleştir -> Temalar -> Masaüstü simge ayarları -> Kullanıcı Dosyaları'na bir tik.

Masaüstü sağ tık -> Kişiselleştir -> Temalar -> Masaüstü simge ayarları -> Kullanıcı Dosyaları'na bir tik.
sağolasın teşekkürler boş yere seni takip etmiyoruz baya yardımcı oluyorsun sağol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ben orijinal win10 kullanıyorum yüklerkende ürün anahtarım yok dedim ama kenarda windows etkinleştir yazısı çıkmadı

Bu arada ben orijinal win10 kullanıyorum yüklerkende ürün anahtarım yok dedim ama kenarda windows etkinleştir yazısı çıkmadı
Bilgisayarım -> Özellikler kısmında eğer Windows etkinleştirildi yazıyor ise sorun yok.

Bilgisayarım -> Özellikler kısmında eğer Windows etkinleştirildi yazıyor ise sorun yok.
etkinleştirilmedi yazıyor altta
Ek Açıklama 2020-08-21 182726.png

Valla otomatik olarak etkinleştirilmesi lazım, bilemiyorum, kod boşa gitmiş olma şansı var, net bir şey diyemem.
Giderse üzülme, ya yenisini alırsın ya da forumda CMD ile Windows etkinleştirme rehberi var, onu kullanırsın.
he sen yanlış anladın ben ürün anahtarım yok tuşuna bastım kb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,204
Üyeler
188,213
Son üye
esmesultan
Geri