Forum da dosya paylaşabilir miyim?

tab_enter

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
364
Elim de montaj seti var. Burada paylaşabilir miyim? İşinize yarayacak fotoğraflar , videolar , sesler falan var.

Telifsiz içerikler. Yani çoğu kişinin kullandığı çoğu içerikler. Aralarında telifli içerik olduğunu düşünmüyorum.

aga müzik için benim çok ihtiyacım var birde youtube da 1 müziği max kaç saniye koyarsak telif yemeyiz youtube a içerik üreticemde

aga müzik için benim çok ihtiyacım var birde youtube da 1 müziği max kaç saniye koyarsak telif yemeyiz youtube a içerik üreticemde
Sana özelden atarım sorun değil aga. Ama yasak değilse ortaya atayım herkes yararlansın.

Virüs total mi eklemem lazım.

O telif olayı çok değişmiş. Yiceksen her türlü yiyomuşsun galiba.

Sana özelden atarım sorun değil aga. Ama yasak değilse ortaya atayım herkes yararlansın.

ama bazı kanallar ünlü müzikleri kullanıyo telif yemiyo illa o çöp müziklerimi kullanmak lazım ya

ne montaj seti?

Elim de montaj seti var. Burada paylaşabilir miyim? İşinize yarayacak fotoğraflar , videolar , sesler falan var.

Telifsiz içerikler. Yani çoğu kişinin kullandığı çoğu içerikler. Aralarında telifli içerik olduğunu düşünmüyorum.
Doğrudan dosya ve ses paylaşmanız mümkün değil.
Dosya ve sesleri google drive'a yüklerseniz burada paylaşabilirsiniz.

ne montaj seti?
Yani grafik tasarım-youtuber. Kendi çapımda hazırladım. Ünlü insanların kullandıklarıını koydum içine.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğrudan dosya ve ses paylaşmanız mümkün değil.
Dosya ve sesleri google drive'a yüklerseniz burada paylaşabilirsiniz.
Yani google drive linkine tıklayınca orada incelenicek şekilde paylaşmak mümkün. RAR dosyası yapıp atmak yasak?

Doğru anladım herhalde.

Uploadım 0.7 mbps. Bi akşam gece PC yi açık bırakıp upload yapmayı düşünüyorum. Yaparsam atarım tabii ki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım teşekkür ederim.
Rica ederim.

Geri