Neler Yeni

Forum hakkında bazı düzeltme & öneriler

erturk.gg

80+ Bronze
Forum için bazı önerilerim olacak, bunlar şu şekikde:

1. Forumda konu açarken başlık karakter limiti arttırılmalıdır. Bazı kişiler(ki bazen ben bile yapıyorum) bu klavye nasıl, Bu pc nasıl, SSD, Klavye gibi şeyler yazıp konu açıyorlar. Bu durumun düzeltilmesi için konu açarken başlığın karakter limiti arttırılmalıdır. Klavye nasıl yerine GamePower SaberRGB nasıldır? Yazılabilir.

2. Konu açarken konu başlığı kısmında benzer konuların çıktığı bölümün, bizim yazdığımız şey ile alakası yok, bu düzeltilmelidir.

3. Konu çeşitliliği arttırılmalıdır. Ekstra konular eklenmelidir.

Önerilerinizi veya düşüncelerinizi bekliyorum.

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
Kesinlikle haklısın

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
1. Forumda konu açarken başlık karakter limiti arttırılmalıdır. Bazı kişiler(ki bazen ben bile yapıyorum) bu klavye nasıl, Bu PC nasıl, SSD, Klavye gibi şeyler yazıp konu açıyorlar. Bu durumun düzeltilmesi için konu açarken başlığın karakter limiti arttırılmalıdır. Klavye nasıl yerine GamePower SaberRGB nasıldır? Yazılabilir.
2. Konu açarken konu başlığı kısmında benzer konuların çıktığı bölümün, bizim yazdığımız şey ile alakası yok, bu düzeltilmelidir.

1- Açıklayıcı başlık yazmak isteyenler yazabilir. Yani "Gamepower Saber RGB nasıldır?" yazabilirsiniz, sığacaktır.
Karakter sayısını 20.000 bile yapsak, konu açan kişiler uzun yazmadıkça bir manası yok.
Bu konudan hemen önce düzenlediğim konunun başlığı; "SSD"

2- Arama kısmında da sorunlar yaşanıyordu, @Mehmet Yılmaz 'ı etiketliyorum, paneli o kontrol ediyor.

3- "Konu çeşitliliği artmalı, ekstra konu eklenmeli" derken ne demek istedin? Açıklayabilir misin?

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
1- Açıklayıcı başlık yazmak isteyenler yazabilir. Yani "Gamepower Saber RGB nasıldır?" yazabilirsiniz, sığacaktır.
Karakter sayısını 20.000 bile yapsak, konu açan kişiler uzun yazmadıkça bir manası yok.
Bu konudan hemen önce düzenlediğim konunun başlığı; "SSD"

2- Arama kısmında da sorunlar yaşanıyordu, @Mehmet Yılmaz 'ı etiketliyorum, paneli o kontrol ediyor.

3- "Konu çeşitliliği artmalı, ekstra konu eklenmeli" derken ne demek istedin? Açıklayabilir misin?
Arkadaş konu dışı, toplama, monitör gibi kategorilerin artmasını istiyor

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Forum için bazı önerilerim olacak, bunlar şu şekikde:

1. Forumda konu açarken başlık karakter limiti arttırılmalıdır. Bazı kişiler(ki bazen ben bile yapıyorum) bu klavye nasıl, Bu PC nasıl, SSD, Klavye gibi şeyler yazıp konu açıyorlar. Bu durumun düzeltilmesi için konu açarken başlığın karakter limiti arttırılmalıdır. Klavye nasıl yerine GamePower SaberRGB nasıldır? Yazılabilir.

1 dışında 2 ve 3'e katılıyorum.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
O kısmı anladım ama nasıl şeyler gelmeli, onu anlayamadım.
Arkadaşın tam ne istedipini bende bilmiyorum ama konuların sadece Bi bilgisayar forumundan dahada fazla olması iyi olurdu. Mesela dizi film anime gibi şeylerin hepsi konu dışına dahil. Forumda geçen konuyu sadece bilgisayar dışına çıkarabiliriz. Hem daha iyi olacağını hem daha fazla üye çekeceğini düşünüyorum

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Arkadaşın tam ne istedipini bende bilmiyorum ama konuların sadece Bi bilgisayar forumundan dahada fazla olması iyi olurdu. Mesela dizi film anime gibi şeylerin hepsi konu dışına dahil. Forumda geçen konuyu sadece bilgisayar dışına çıkarabiliriz. Hem daha iyi olacağını hem daha fazla üye çekeceğini düşünüyorum
Bu dediğinizin olabilmesi için "Teknoloji" dışında açılan tüm konulara "boş konu" - "bize ne" yazmayı bırakmanız gerekiyor.
Bu lafımı sana değil, herkese yönelik yazıyorum.

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
Bu dediğinizin olabilmesi için "Teknoloji" dışında açılan tüm konulara "boş konu" - "bize ne" yazmayı bırakmanız gerekiyor.
Oda doğru.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Web Sitesi gelebilir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,620
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Başlıkta devasa bir karakter limiti var. Keşke o limite takılabilseniz :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,721
Üyeler
168,486
Son üye
SamMobile
Top Bottom