Neler Yeni

Forum İtiraf Ediyor

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Biz Kürdüz:oops:

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Komünistim:oops::oops:

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Apolitik olmak saçma geliyor, araştırdığım ve düşündüğüm kadarıyla da mantıklı olan ve olması gereken bu. Bana göre işçinin hakkını veren tek sistem. Troçkist olarak değil de marksist-leninist sistemi benimsiyorum.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Apolitik olmak saçma geliyor, araştırdığım ve düşündüğüm kadarıyla da mantıklı olan ve olması gereken bu. Bana göre işçinin hakkını veren tek sistem. Troçkist olarak değil de marksist-leninist sistemi benimsiyorum.
Ben de sosyalistim ama sürekli 14 yaş stalin sevdalısı genç muamelesi yapıyolar instada.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Barış yalçın şu profil resmini değiştirir misin?
IMG_20201206_100134.jpg

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Ben de sosyalistim ama sürekli 14 yaş stalin sevdalısı genç muamelesi yapıyolar instada.
Boşver,aslına bakılırsa öyle bi kitle gerçekten var. Sadece stalin'i tanıyorlar. Sorsan hiçbir kitap okumamış veya araştırmamışlardır ama komünistler. Olsun,yapacak bir şey yok :)

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Boşver,aslına bakılırsa öyle bi kitle gerçekten var. Sadece stalin'i tanıyorlar. Sorsan hiçbir kitap okumamış veya araştırmamışlardır ama komünistler. Olsun,yapacak bir şey yok :)
Valla ben komünist manifestoyu okudum, araştırma da yaptım ama sıkıntı hatalı uygulamada lenin sonrası sovyet rusya rezalet, stalinin politika bilgisizliği, yapılan katliamlar vs. cidden devleti ve sosyalist düşünceyi zora sokuyor.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Valla ben komünist manifestoyu okudum, araştırma da yaptım ama sıkıntı hatalı uygulamada lenin sonrası sovyet rusya rezalet, stalinin politika bilgisizliği, yapılan katliamlar vs. cidden devleti ve sosyalist düşünceyi zora sokuyor.
Lenin sonrası yanlış yönetim, Troçki'nin yaptığı boş muhalefetlik bunlar ana sorunlardı. Ardından komünizm çıkar ilişkisine döndü ve halkı sömürmeye başladılar. Stalin döneminde güzel sanayi devrimleri yapıldı fakat bunlar yapılırken halk aç bırakıldı.Gerçek komünizm halkı aç bırakmak değildir. Katliamlara gelirsek, tüm devletler kurulurken katliam yapmıştır neredeyse. Buna bir şey diyemem. Sosyalist düşünceyi sadece sovyetlere bağlamamalısınız. Günümüzde güzel yönetilen bir sürü soyalist/komünist devlet var. Tarihte de vardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,239
Üyeler
161,009
Son üye
sgsbsbs