Forum üyeleri kaç yaşında ?

Forum üyeleri kaç yaşında

• Orta okul

Oylar: 1 2.3%
  • Lise

Oylar: 10 23.3%
  • Üniversite

Oylar: 19 44.2%
  • 25-30

Oylar: 9 20.9%
  • 30-35

Oylar: 1 2.3%
  • 35+

Oylar: 3 7.0%

• Oy kullanan toplam üye
    43

Batuw

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,116
Arkadaşlar herkes oyun oynayabiliyor saatler boyu forumda merak ettiğim bu zamanı nasıl bulduğunuz üniversite üstü arkadaşlar mesleklerini belirtilerse çok güzel olur

Arkadaşlar herkes oyun oynayabiliyor saatler boyu forumda merak ettiğim bu zamanı nasıl bulduğunuz üniversite üstü arkadaşlar mesleklerini belirtilerse çok güzel olur
16 yasindayim ocakta 17 olucam islerimi al sat uzerinden devam ettiriyorum okulum ise acik

Yaş 37, yolun yarısı eder. Dante gibi ortasındayız ömrün.

35 yaşındayım fabrikada mavi yaka olarak çalışıyorum cumartesi Pazar tatil

16 yasindayim ocakta 17 olucam islerimi al sat uzerinden devam ettiriyorum okulum ise acik
Iyi getirisi var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

35 yaşındayım fabrikada mavi yaka olarak çalışıyorum cumartesi Pazar tatil
Oyun oynamaya haliniz kalıyor mu bende subay olucam okulundayim şu anda ama oyun zevkimi bırakamıyorum ve vaktimde kalmiyor

Iyi getirisi var mı

Oyun oynamaya haliniz kalıyor mu bende subay olucam okulundayim şu anda ama oyun zevkimi bırakamıyorum ve vaktimde kalmiyor
Vaktim oluyor gayette oynuyorum valla akşamları fazla değil 1 2 saat max hafta sonları fazla

Iyi getirisi var mı

bana gore iyi son 1.5 aydir asgari ucretin ustunde kazanc elde ediyorum

Oyun oynamak için bir sürü tercih yapman gerekiyor maalesef zaman olmuyor. Önceliğin oyunsa vakit bulursun da ikinci plana atınca arada sırada giriyorsun bu sefer oyundan kopuyorsun. Zaten çok da hâlim kalmıyor açıkçası.

Yetişkin olmaya yeni bir hamilenin doğurma süresi kadar uzağındayım

≈ 20

eşşek gibi 2. mezunluğa bıraktım ecz diş istemediğim için, boşa bırakmasak iyi :monkahmm::monkahmm:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,049
Üyeler
185,827
Son üye
Omnibob
Geri