16 yasindayim ocakta 17 olucam islerimi al sat uzerinden devam ettiriyorum okulum ise acikArkadaşlar herkes oyun oynayabiliyor saatler boyu forumda merak ettiğim bu zamanı nasıl bulduğunuz üniversite üstü arkadaşlar mesleklerini belirtilerse çok güzel olur
Doğru bilgi
Iyi getirisi var mı16 yasindayim ocakta 17 olucam islerimi al sat uzerinden devam ettiriyorum okulum ise acik
Oyun oynamaya haliniz kalıyor mu bende subay olucam okulundayim şu anda ama oyun zevkimi bırakamıyorum ve vaktimde kalmiyor35 yaşındayım fabrikada mavi yaka olarak çalışıyorum cumartesi Pazar tatil
Vaktim oluyor gayette oynuyorum valla akşamları fazla değil 1 2 saat max hafta sonları fazlaIyi getirisi var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyun oynamaya haliniz kalıyor mu bende subay olucam okulundayim şu anda ama oyun zevkimi bırakamıyorum ve vaktimde kalmiyor
bana gore iyi son 1.5 aydir asgari ucretin ustunde kazanc elde ediyorumIyi getirisi var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyun oynamaya haliniz kalıyor mu bende subay olucam okulundayim şu anda ama oyun zevkimi bırakamıyorum ve vaktimde kalmiyor
Kaç sıralama yaptın?≈ 20
eşşek gibi 2. mezunluğa bıraktım ecz diş istemediğim için, boşa bırakmasak iyi![]()