kadınınhası
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,034
llllllllllllll
Son düzenleme:
bu konuya bile yazan yok xdİlk üye olduğum zamanlarda günde 10 mesaj falan atıyordum okullar kapanınca daha çok aktiflik olur dedim eskisi gibi aktiflik yok bana mı öyle geliyor yoksa okullar kapalı herkes memleketinde mi
Bence forum kışın daha çok kullanılıyorİlk üye olduğum zamanlarda günde 10 mesaj falan atıyordum okullar kapanınca daha çok aktiflik olur dedim eskisi gibi aktiflik yok bana mı öyle geliyor yoksa okullar kapalı herkes memleketinde mi
Bencede ama hep olan bir şey mi onu merak ettimBence forum kışın daha çok kullanılıyor
Yani ben foruma kaydolduğumdan beri ara sıra forumun aktifliği azalıyor şubat Mart aylarında daha fazla aktiflik var ama kişi sayısı az aktif olanlar çok mesaj yazıyorBencede ama hep olan bir şey mi onu merak ettim
AnlamadımTeknopatpatpatpatpat & Sedene ne durumda?![]()
Kışın daha çok aktiflik oluyor bence sencede öyle mi2020-2021 prime dönemdi. Şimdi aktiflik yok
Değişiklik göremedimKışın daha çok aktiflik oluyor bence sencede öyle mi
Çoğu kişi hiçbir bilgisi olmadan, Akakçe'den filtrele yaparak ürün önerisi yapıyor. Adam burda konu açıyor ki bilgili arkadaşlar bana yardımcı olsun, yoksa oda bunu yapamıyor mu?üretken adam yok