Kardeşi de girmek istese nasıl girecek foruma?Yasak hocam sebebi vardır. moderatör gördüğü anda ban atacak
Kardeşi de girmek istese nasıl girecek foruma?Yasak hocam sebebi vardır. moderatör gördüğü anda ban atacak
Yasak hocam sebebi vardır. moderatör gördüğü anda ban atacak
[/QUOT
Ban
Böyle birşeyde ban olmaması gerekEvet sakıncalı bişey yok aslında
Bu kadar kullandım forumu gerek yardım aradım gerek yardım ettim ban yersem cidden ayıp yaKardeşi de girmek istese nasıl girecek foruma?
Biz tek kişi değiliz ki o kardeşimin hesabı bu da benimBağlandığın hesaplardan biri REKLAM nedeniyle ban yemiş, kardeşinin ya da herhangi birinin bağlanması beni ilgilendirmiyor. Yapılan şey çoklu hesap kullanımı. Ben sana ceza attıysam o cezayı çekeceksin, yeni hesap açıp gelin diye ceza atmıyoruz.
Bu arada diyelim birisi ban yedi ve chrome'dan foruma giriyor. Opera'dan gelirse yeni hesap açabiliyor.Bağlandığın hesaplardan biri REKLAM nedeniyle ban yemiş, kardeşinin ya da herhangi birinin bağlanması beni ilgilendirmiyor. Yapılan şey çoklu hesap kullanımı. Ben sana ceza attıysam o cezayı çekeceksin, yeni hesap açıp gelin diye ceza atmıyoruz.
Tamam da o heaabı kerdeşim kullanmış ban yemiş bu hesapla ne alakası varBağlandığın hesaplardan biri REKLAM nedeniyle ban yemiş, kardeşinin ya da herhangi birinin bağlanması beni ilgilendirmiyor. Yapılan şey çoklu hesap kullanımı. Ben sana ceza attıysam o cezayı çekeceksin, yeni hesap açıp gelin diye ceza atmıyoruz.
İşte sorun o ben reklamdan ban yemedim kardeşim yemiş benim ne suçum varFark etmez, ben kimsenin kardeşiyle bağlandığını bilemem. Benim gördüğüm şey reklamdan ban yemiş olman.
Technopat sosyaldan geldik oraya gidecez böyle ayrılmak çok üzücü bu forumu çok sevmiştim sağlık olsunFark etmez, ben kimsenin kardeşiyle bağlandığını bilemem. Benim gördüğüm şey reklamdan ban yemiş olman.