Forumda gereksiz ban yedim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bağlandığın hesaplardan biri REKLAM nedeniyle ban yemiş, kardeşinin ya da herhangi birinin bağlanması beni ilgilendirmiyor. Yapılan şey çoklu hesap kullanımı. Ben sana ceza attıysam o cezayı çekeceksin, yeni hesap açıp gelin diye ceza atmıyoruz.

Bence de ban olmaması gerek. Tek kişi iki hesap açsa ban. Ama biri kendisi, diğeri başkası olunca ban olmaması gerek. Ama onlar da haklı nasıl tespit edecekler.

Bağlandığın hesaplardan biri REKLAM nedeniyle ban yemiş, kardeşinin ya da herhangi birinin bağlanması beni ilgilendirmiyor. Yapılan şey çoklu hesap kullanımı. Ben sana ceza attıysam o cezayı çekeceksin, yeni hesap açıp gelin diye ceza atmıyoruz.
Biz tek kişi değiliz ki o kardeşimin hesabı bu da benim

Bu arada diyelim birisi ban yedi ve chrome'dan foruma giriyor. Opera'dan gelirse yeni hesap açabiliyor.

Tamam da o heaabı kerdeşim kullanmış ban yemiş bu hesapla ne alakası var

Fark etmez, ben kimsenin kardeşiyle bağlandığını bilemem. Benim gördüğüm şey reklamdan ban yemiş olman.

Fark etmez, ben kimsenin kardeşiyle bağlandığını bilemem. Benim gördüğüm şey reklamdan ban yemiş olman.
İşte sorun o ben reklamdan ban yemedim kardeşim yemiş benim ne suçum var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Technopat sosyaldan geldik oraya gidecez böyle ayrılmak çok üzücü bu forumu çok sevmiştim sağlık olsun :(

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri