- Reaksiyon skoru
- 39
Şimdi ben pc de ve telefonda ayrı hesap kulanıyorum pc dekine ban gelmiş forumdan uzaklaştırılıdınız sebep reklam diye bu ne ban kaldırlır mı yeni hesap açma yeri de yok aynı şey çıkıyor.
Bende o yüzden ban yemiştimmulti hesap yasak değil miydi?
Neden pc ile telefonda ayrı kullanam gereği duydunuz ki ? merak ettim sadece çift hesap yasaksa gayet normalŞimdi ben PC de ve telefonda ayrı hesap kulanıyorum PC dekine ban gelmiş forumdan uzaklaştırılıdınız sebep reklam diye bu ne ban kaldırlır mı yeni hesap açma yeri de yok aynı şey çıkıyor.
yasaksa birazdan bu arkadaş ban yiyecek.Bende o yüzden ban yemiştim![]()
Evet yasakyasaksa birazdan bu arkadaş ban yiyecek.
Nerden görüyorsunuz ban yediğini?Bu hesabin'da ban yedi
Kendini ispiyonladıBirazdan bu hesabın da ban yiyecek![]()
Niye yasak ki o hesabı kardeşim kullanıyor bu hesabı ben bunda sakıncalı ne varyasaksa birazdan bu arkadaş ban yiyecek.
Diyerini kardeşim kullanıyor bunu da ben bunun neresi sakıncalı?Neden PC ile telefonda ayrı kullanam gereği duydunuz ki ? merak ettim sadece çift hesap yasaksa gayet normal
Yasak hocam sebebi vardır. moderatör gördüğü anda ban atacakNiye yasak ki o hesabı kardeşim kullanıyor bu hesabı ben bunda sakıncalı ne var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Diyerini kardeşim kullanıyor bunu da ben bunun neresi sakıncalı?
Evet sakıncalı bişey yok aslındaNiye yasak ki o hesabı kardeşim kullanıyor bu hesabı ben bunda sakıncalı ne var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Diyerini kardeşim kullanıyor bunu da ben bunun neresi sakıncalı?
Diyerini kardeşim kullanıyor bunu da ben bunda sakıncalı ne var anlamadımmulti hesap yasak değil miydi?