Neler Yeni

Forumda kimler korsan oyun kullanıyor

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,212
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
bendede torrent oyun vardı 1kez forza horizon 4 için indirmiştim ondan sonra silmiştim şu anda torrent felan hiçbir korsan oyun yok diye biliyorum minecraft hariç

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Ben ortasıyım. Bir oyun firması derse aha oyun bu ve hikaye tamamlanıp bitiyor (devamı için elbette açık kapılar bırakılabilir ama ana hikaye kesik bırakılmamalı). Eyvallah 100 lira-150 lira neyse veririm ama ac:eek:dyssey ac:eek:rigins far cry 5 gibi ana hikaye dlc siz bitmiyorsa veya direk hikaye yarımda kesiliyorsa yani yarım bir oyunsa bir de üstüne singleplayer oyunda season pass (80tl ?!?) satmaya çalışıyorlarsa korsan indiririm. Burda evet emek veren yüzlerce insan var diyebilirsiniz fakat onlar zaten maaşını alıyor. Burada suç personelde değil yönetim kurulunda. Müdür hikayeyi yarıda kesin devam oyunu yaparız onu da satıp paraya para demeyiz diyorsa bu bir sorundur. Diğer bir durum bir oyun 80tl ye düşmüş indirimle. Tamam diyorum 80tl vermeye tamamım. Standart edition (yani eksik editionu) 80tlymiş. Deluxe edition 130, gold edition 160. Season pass 80tl. Ne? (Ayrıca türkçe dil desteği varsa dediğiniz gibi bana karşı göstermiş oldukları emek için kesinlikle satın alıyorum.)

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Ben ortasıyım. Bir oyun firması derse aha oyun bu ve hikaye tamamlanıp bitiyor (devamı için elbette açık kapılar bırakılabilir ama ana hikaye kesik bırakılmamalı). Eyvallah 100 lira-150 lira neyse veririm ama ac:eek:dyssey ac:eek:rigins far cry 5 gibi ana hikaye dlc siz bitmiyorsa veya direk hikaye yarımda kesiliyorsa yani yarım bir oyunsa bir de üstüne singleplayer oyunda season pass (80tl ?!?) satmaya çalışıyorlarsa korsan indiririm. Burda evet emek veren yüzlerce insan var diyebilirsiniz fakat onlar zaten maaşını alıyor. Burada suç personelde değil yönetim kurulunda. Müdür hikayeyi yarıda kesin devam oyunu yaparız onu da satıp paraya para demeyiz diyorsa bu bir sorundur. Diğer bir durum bir oyun 80tl ye düşmüş indirimle. Tamam diyorum 80tl vermeye tamamım. Standart edition (yani eksik editionu) 80tlymiş. Deluxe edition 130, gold edition 160. Season pass 80tl. Ne? (Ayrıca türkçe dil desteği varsa dediğiniz gibi bana karşı göstermiş oldukları emek için kesinlikle satın alıyorum.)
farklı bir bakış açısı çoğu yönde haklısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 falan oluyor indirimlerde
valla o diğerlerinin sorunu sonuçta korsan indirinlerin hepsi türk değil biz türklerden bahsediyoruz ayrıca 2tl olmadığı zaman indiriyor olabilirler bu biraz bahane gibi oldu sanırım ama dediğşm türkler dışında korsan indirilenlerde var.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Cidden merakımdan soruyorum eğer bunu sormak yasaksa kurallara aykırıysa silebilirim yasaksa kusura bakma merakımdan soruyorum dediğim gibi.
oyunları genellikle parayla almaya çalışıyorum ama kısa süreli oynayıp sileceksem tabi yani arada bir bizde gidiyoruz korsana :D

Top Bottom