Forumda toplu ban affı geldi

Toplu ban affı gelmeli mi?

• Gelmeli

Oylar: 75 63.0%
  • Gelmemeli

Oylar: 44 37.0%

• Oy kullanan toplam üye
    119
Bence açılmalı, özellikle bir emojiden ban yiyenlerinki açılabilir. Ama foruma geri dönerler mi, bilmiyorum.
Forum eskiden daha güzeldi ama eskiler mi güzeldi, eskiden mi güzeldi bilmiyorum... 🙁

faceyede gelsin eşek james yüzünden grupta banlanmıştım 4 yıl önce falan dolar 6 bile değildi belki. ve grupta nice insan var banlanan birçoğu gayet bilgili insandı.

Bence açılmalı, özellikle bir emojiden ban yiyenlerinki açılabilir. Ama foruma geri dönerler mi, bilmiyorum.
Forum eskiden daha güzeldi ama eskiler mi güzeldi, eskiden mi güzeldi bilmiyorum... 🙁
eskiler güzeldi ama artık kovidden dolayı ev hapsinde değiliz hiçbir zaman eskisi gibi olamayacak.

Eskiden ve eskiler, forumun kalitesi çok belli oluyordu ya, gerçekten bilgili insanlar vardı, sırf emoji atmaları yüzünden ban yemelerini anlayamamıştım.

Eskiden ve eskiler, forumun kalitesi çok belli oluyordu ya, gerçekten bilgili insanlar vardı, sırf emoji atmaları yüzünden ban yemelerini anlayamamıştım.
Neler yenideki bir mesaj en fazla 30 dakika görünürde kalıyordu ondan sonra yerine yeni mesajlar geliyordu güzel zamanlardı.

DA İnstagram hesabında @Abdullah Hacıgül anket başlatmış, forumda ki herkes bence ankete katılmalı.
Bende burada anket açayım dedim, sizce toplu ban affı gelmeli mi?
Alıntıyı görüntüle
Ve merak ettiğim bir konu var, ban affı oldu varsayalım perma ban yiyen kişiler dahil mi?
@RevDeisDou ban açılmalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Banlarının banlanan diğer tüm üyelere göre daha hafif bir nedenden olduğunu düşündüğüm kişiler o gün banlandılar aynı nedenden
Eleştiri kabul edememe mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zamanın mesajlarına baktım da derin devlet gibi olaylar dönmüş ne olduğu belirsiz

Son düzenleme:
Geri