Çook eskiden konuştuğumuzda dönmeyiz demişlerdi şimdi dönerler mi bilmiyorum.Ama foruma geri dönerler mi, bilmiyorum.
eskiler güzeldi ama artık kovidden dolayı ev hapsinde değiliz hiçbir zaman eskisi gibi olamayacak.Bence açılmalı, özellikle bir emojiden ban yiyenlerinki açılabilir. Ama foruma geri dönerler mi, bilmiyorum.
Forum eskiden daha güzeldi ama eskiler mi güzeldi, eskiden mi güzeldi bilmiyorum...![]()
Eskiden ve eskiler, forumun kalitesi çok belli oluyordu ya, gerçekten bilgili insanlar vardı, sırf emoji atmaları yüzünden ban yemelerini anlayamamıştım.Bence açılmalı, özellikle bir emojiden ban yiyenlerinki açılabilir. Ama foruma geri dönerler mi, bilmiyorum.
Forum eskiden daha güzeldi ama eskiler mi güzeldi, eskiden mi güzeldi bilmiyorum...![]()
Neler yenideki bir mesaj en fazla 30 dakika görünürde kalıyordu ondan sonra yerine yeni mesajlar geliyordu güzel zamanlardı.Eskiden ve eskiler, forumun kalitesi çok belli oluyordu ya, gerçekten bilgili insanlar vardı, sırf emoji atmaları yüzünden ban yemelerini anlayamamıştım.
@RevDeisDou ban açılmalı.DA İnstagram hesabında @Abdullah Hacıgül anket başlatmış, forumda ki herkes bence ankete katılmalı.
Bende burada anket açayım dedim, sizce toplu ban affı gelmeli mi?
Alıntıyı görüntüle
Ve merak ettiğim bir konu var, ban affı oldu varsayalım perma ban yiyen kişiler dahil mi?
Eleştiri kabul edememe mi?Banlarının banlanan diğer tüm üyelere göre daha hafif bir nedenden olduğunu düşündüğüm kişiler o gün banlandılar aynı nedenden
Gerçekten öyle orda açmasınıda saçma buldumİg' de ki oylamaya katılanların çoğunun forumdan haberi bile yok, bence oylamayı @Abdullah Hacıgül burada açmalıydı.
İş yok canın sıkılıyordu işte al sana işRapor sistemi coşar ama evete bastım![]()