Neler Yeni

Forumdaki ince detay.. ❤

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Attila Alpaslan
Dostlar biliyorsunuzdur, terör saldırısı oldu, hepimizin başı sağolsun. Söylenecek çok söz var aslında ama, biliyorsunuz...

Az önce fark ettim, donanım arşivi siyah beyaz olmuş.
Örn:
1729705455221.png

Ayrıca, kırmızı bir kalp atarsanız otomatik olarak siyah oluyor (❤)

Bu ince detay için teşekkür ederiz.
#UnutmaTürkiye

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Görkem çetinkaya
Alışmamalıyız, alışırsak devam edecek. Normal karşılamamalıyız çünkü normal bir durum değil, aynısı Avrupa'da yaşansa sokaklar dolup taşmıştı.
Dostum alismaliyiz dedigim bu millet degismez. Degismezsede alismamiz gerekecek ve basimiza daha neler gelir. Bu yuzden de tr halkinj avrupa ile kiyaslama.

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Attila Alpaslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1729708062049.png

Bilgisayarda böyle benim.
Dostum alismaliyiz dedigim bu millet degismez. Degismezsede alismamiz gerekecek ve basimiza daha neler gelir. Bu yuzden de tr halkinj avrupa ile kiyaslama.
Aynısını 1900lü yıllarda da söylüyorlardı, sonra sarı saçlı mavi gözlü bir adam çıkıp geldi ve çok kısa bir süre içerisinde ülkeye çağ atlattı. Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır.
Alışmak değil ama, hazırlanmak deseydiniz size katılırdım. Bir duruma karşı hazır olmak iyidir, mesela depreme şuan binalarımız hazır olmasa da, psikolojik olarak hazırız. Her an her saniye olabileceğinin de farkındayız. Durum böyle olunca, deprem olduğu anda şaşırıp kalmayacak ve etkisini üzerimizden atmamız daha kısa sürecek. Ancak depreme alışırsak, binaların çubuk kraker gibi yapılmasına ''alışırsak'', buna ses çıkartmazsak bu böyle devam edecek.

FurkanIIy

80+ Bronze
Naziler komünistler için geldiğinde sesimi çıkarmadım; çünkü komünist değildim. Sosyal demokratları içeri tıktıklarında sesimi çıkarmadım; çünkü sosyal demokrat değildim. Sonra sendikacılar için geldiler, bir şey söylemedim; çünkü sendikacı değildim. Sonra Yahudiler için geldiler, sesimi çıkarmadım, çünkü Yahudi değildim. Benim için geldiklerinde, sesini çıkaracak kimse kalmamıştı. -Martin Niemöller-

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,619
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kalp olayının bizle bir alakası yok. Logo da yas gibi durumlar için kullanılıyor.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,697
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

GirayHan

80+ Platinum
hiç bir koşulda logo bayrak vb gibi şeylerin hele ki topluluğa hitap eden yerlerin bu şekilde karartma yapmasını doğru bulmuyorum. sebebine gelince.

bu gibi eylemler teröristlerde motivasyon sağlar sadece ondan öteye gitmez sevinirler halay çekerler millet karalar bağlamış hedefimize ulaştık diye. Bu zevki onlara vermemek gerekiyor.

Türkler yas tutmaz. İntikam alır.

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Attila Alpaslan
hiç bir koşulda logo bayrak vb gibi şeylerin hele ki topluluğa hitap eden yerlerin bu şekilde karartma yapmasını doğru bulmuyorum. sebebine gelince.

bu gibi eylemler teröristlerde motivasyon sağlar sadece ondan öteye gitmez sevinirler halay çekerler millet karalar bağlamış hedefimize ulaştık diye. Bu zevki onlara vermemek gerekiyor.

Türkler yas tutmaz. İntikam alır.
Amacımız bu durumu gündem yapmak, hiç bir şey olmamış gibi devam mı edelim? İntikam nasıl alıyoruz, belli bir ülke değil ki bu? Dağlarda çatışmadan ibaret, elimizden geldiğince de fare avlıyoruz zaten. Şu durumda Türk'ün yapacağı şey intikam almak değil, güvenlikteki açıkları kapatmak.
Bizim birimiz, onların bini. Onlardan biri ölse ne olacak sanki, Sarı Çizmeli Mehmet Ağa bildiğin. İntikam zaten saçmalıktan ibaret.

Top Bottom