Forumu bırakıyorum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Rammstein

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,734
Çok güzel zamanlar geçirdim. Pc mi topladım. Öneriler yaptım. Ama... Artık aklını kullanmadan yorum yazan arkadaşlardan bıktım. Tabii benim bu yorumlara tahammülüm bir tık az. Ben isim vermiyorum ama "Bundan bana ne?" diyenler olacak siz anlarsınız artık. Ben bırakıyorum diye ne değişti? Hiçbir şey. Ama yazayım dedim.

Reis illa birisi canını sıktı diye bırakacak değilsin ya ? Her yerde her türden insan var. İşyerinde biri canını sıktı diye nasıl işi bırakmıyorsan forumu da bırakmana gerek yok.

Reis illa birisi canını sıktı diye bırakacak değilsin ya ? Her yerde her türden insan var. İşyerinde biri canını sıktı diye nasıl işi bırakmıyorsan forumu da bırakmana gerek yok.
Ben kötü söz söylememeye çalışıyorum da öyle yorumlar görünce de dilimi elimi zor tutuyorum. Böylece görmeyeceğim hiç.

Ben kötü söz söylememeye çalışıyorum da öyle yorumlar görünce de dilimi elimi zor tutuyorum. Böylece görmeyeceğim hiç.
Ne diyelim yolun açık olsun. Basit şeyler için bırakmanı istemezdim.

Gidebilirsiniz o zaman, böyle hiç görmezsiniz. Görüşürüz. 👋

Çok güzel zamanlar geçirdim. PC mi topladım. Öneriler yaptım. Ama... Artık aklını kullanmadan yorum yazan arkadaşlardan bıktım. Tabii benim bu yorumlara tahammülüm bir tık az. Ben isim vermiyorum ama "Bundan bana ne?" diyenler olacak siz anlarsınız artık. Ben bırakıyorum diye ne değişti? Hiçbir şey. Ama yazayım dedim.
Tahmin edeyim keremden bahsediyorsun

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,741
Üyeler
190,962
Son üye
Skgrnkgrn123