Chevrolet Corvette C7 stingray bence çok tatlı gidiyor. Top speedi bir tık düşük ama.Merhabalar, Forza Horizon 4'te direksiyon kontrolü kolay ve hızlı giderken bir anda kontrolü kaybetmeyecek bir araba arıyorum aynı zamanda hızlı da olmalı böyle bir araba var mı?
anladım hocam sürdüğüm arabada zaten yanlış hatırlamıyorsam hepsi 10 du hazır modifiyelerden en güçlü olanı seçip o şekil kullandımHocam kol ile oynuyorum direksiyon kontrolü derken arabanın kontrolü anlamında.
ben kol ile forza 5 de denge kontrolu ve abs acık sekılde oynuyorum sorun olmuyor drıft ıcın denge ve cekiş kontrolunu kapatarak oynuyorum daha ıyı oluyor gamepadle bırda daha cok hazır ayarların yanı arac yukseltmelerının onemı var çok absürt bir sapma olmuyor oyun bu anlamda ıyı zaten en azında 5 ıcın böyle oldugunu soyleyebılırımSürüş ayarlarım :
Alıntıyı görüntüle
Denge kontrolü bana müdahale ediyormuş gibi hissettiriyor o yüzden kapadım, abs bende kapalı çünkü kaya kaya virajlara girmeyi seviyorum, yarışlar için açık olması daha iyi. Hangi arabayı ne için kullanacağına bağlı güzel hazır ayarlar bulunur sadece biraz deneme yanılma yeterli.ben kol ile forza 5 de denge kontrolu ve abs acık sekılde oynuyorum sorun olmuyor drıft ıcın denge ve cekiş kontrolunu kapatarak oynuyorum daha ıyı oluyor gamepadle bırda daha cok hazır ayarların yanı arac yukseltmelerının onemı var çok absürt bir sapma olmuyor oyun bu anlamda ıyı zaten en azında 5 ıcın böyle oldugunu soyleyebılırım
carrera 4s ne diye geçiyorFerrari 599xx evo
mosler
porsche gt3rs- carrera 4s
bmw m3 gts
koenigsegg jesko