stereohearts
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 16,582
Para hilesi yapmış olsa da ban sebebi yasaklı araba alması. Talihsiz bir durum, ama ettiğini bulmuşsun para hilesi yapmaktan 

para hilesi ban sebebi değil dediysem heralde yapmışımdır düşünmesi zor değilpara hilesi yapmadın yani?![]()
birçok kişi ce ile para kasıyor ce den ban yiyen görmedim bu zamana kadar ben durumumu yukarda izah ettim YASAKLI ARABADAN ban yedim yazdım ama anlamamakta ısrarcısınız...Para hilesi yapmış olsa da ban sebebi yasaklı araba alması. Talihsiz bir durum, ama ettiğini bulmuşsun para hilesi yapmaktan![]()
Durumunu anladım, anlamadığımı kim söylemiş ? Sadece ettiğini bulmuşsun dedim HİLE YAPTIĞIN İÇİNbirçok kişi ce ile para kasıyor ce den ban yiyen görmedim bu zamana kadar ben durumumu yukarda izah ettim YASAKLI ARABADAN ban yedim yazdım ama anlamamakta ısrarcısınız...
YANLIŞLIKLA SANA CEVAP VERMİŞİMMMDurumunu anladım, anlamadığımı kim söylemiş ? Sadece ettiğini bulmuşsun dedim HİLE YAPTIĞIN İÇİN
Sıkıntı yok caps kapa reyiz .dYANLIŞLIKLA SANA CEVAP VERMİŞİMMM
spooferları bilir az çok ilgilenen kişi bende zamanında çok ilgilendimSiz konulara baya hakimsiniz.![]()
Spoofer kullanacam da parçaları garanti dışı bırakabilir diyolar o yüzden pek yanaşmıyomspooferları bilir az çok ilgilenen kişi bende zamanında çok ilgilendim
Maalesef aldımmclaren p1 owen's edition mu aldın![]()
Araba yasak falan değil orada da belirtmiş sen o arabayı hile ile almışsın.Alıntıyı görüntüle
öyle bişe varmış ama
Ce ile aldım ama üstünde yasaklı yazmıyordu nerden bilim ben yasak olduğunu vahiy mi indi bana gizli özelliğim mi varAraba yasak falan değil orada da belirtmiş sen o arabayı hile ile almışsın.
Adamın hammaddesisin senhwid ban yedim ne yapabilirm konusu altında millete laf sokmaktan vaz geçin arkadaslar ce ile herkes para kasıyor hileyi yapanlar özel arabayı almayın yeter diyordu bende arabaların kodlarının oldugunu site var ordan yasaklı arabayı almışız farkında olmadan bu durumda hwid ban nasıl kaldırılır bir bildiginiz varmı onu paylaşmanız gerekirken iyi olmuş hile yapmasaydınız diyorsunuz gerçekten ilginç varsa bildğiniz bir şey onu paylaşın lütfen
Arabada yasak ha yasak değil diyorsan al dene yasak mı değil mi görürsünAraba yasak falan değil orada da belirtmiş sen o arabayı hile ile almışsın.
Bunu deneyin eğer hard disk'e ban atılmışsa işe yarayacaktırSpooferlar ile kaldırabilirsin.
RealityCheats da para ile satılık olanda var beleş olanda var bir bak derim.
Bu ıd değiştirmek parçaları garanti dışı bırakabilir diyolar bi kaç yerde aslı var mıdır PC daha 3 aylıkBunu deneyin eğer hard disk'e ban atılmışsa işe yarayacaktır
ne olur ne olmaz tüm disklerin ID'sini değiştirmenizi öneririm
işe yarar mı bilemem forzanın hile sistemini daha önce test etmedim