Forza Horizon 4 HWİD Ban Yedim Ne Yapabilirim?

Para hilesi yapmış olsa da ban sebebi yasaklı araba alması. Talihsiz bir durum, ama ettiğini bulmuşsun para hilesi yapmaktan :)

para hilesi yapmadın yani? :D
para hilesi ban sebebi değil dediysem heralde yapmışımdır düşünmesi zor değil 😂:rolleyes:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Para hilesi yapmış olsa da ban sebebi yasaklı araba alması. Talihsiz bir durum, ama ettiğini bulmuşsun para hilesi yapmaktan :)
birçok kişi ce ile para kasıyor ce den ban yiyen görmedim bu zamana kadar ben durumumu yukarda izah ettim YASAKLI ARABADAN ban yedim yazdım ama anlamamakta ısrarcısınız...

birçok kişi ce ile para kasıyor ce den ban yiyen görmedim bu zamana kadar ben durumumu yukarda izah ettim YASAKLI ARABADAN ban yedim yazdım ama anlamamakta ısrarcısınız...
Durumunu anladım, anlamadığımı kim söylemiş ? Sadece ettiğini bulmuşsun dedim HİLE YAPTIĞIN İÇİN

hwid ban yedim ne yapabilirm konusu altında millete laf sokmaktan vaz geçin arkadaslar ce ile herkes para kasıyor hileyi yapanlar özel arabayı almayın yeter diyordu bende arabaların kodlarının oldugunu site var ordan yasaklı arabayı almışız farkında olmadan bu durumda hwid ban nasıl kaldırılır bir bildiginiz varmı onu paylaşmanız gerekirken iyi olmuş hile yapmasaydınız diyorsunuz gerçekten ilginç varsa bildğiniz bir şey onu paylaşın lütfen

Araba yasak falan değil orada da belirtmiş sen o arabayı hile ile almışsın.
Ce ile aldım ama üstünde yasaklı yazmıyordu nerden bilim ben yasak olduğunu vahiy mi indi bana gizli özelliğim mi var

hwid ban yedim ne yapabilirm konusu altında millete laf sokmaktan vaz geçin arkadaslar ce ile herkes para kasıyor hileyi yapanlar özel arabayı almayın yeter diyordu bende arabaların kodlarının oldugunu site var ordan yasaklı arabayı almışız farkında olmadan bu durumda hwid ban nasıl kaldırılır bir bildiginiz varmı onu paylaşmanız gerekirken iyi olmuş hile yapmasaydınız diyorsunuz gerçekten ilginç varsa bildğiniz bir şey onu paylaşın lütfen
Adamın hammaddesisin sen 🌹

Araba yasak falan değil orada da belirtmiş sen o arabayı hile ile almışsın.
Arabada yasak ha yasak değil diyorsan al dene yasak mı değil mi görürsün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,405
Üyeler
183,423
Son üye
buluytn4
Geri