Neler Yeni

FPS Oyunları için bu kulaklıklar arasında kaldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkin Yılmaz
Hyperx Cloud 2, Hyperx Cloud 2 Core, Hyperx Cloud 3, Steelseries Arctis 7+ veya Arctis Nova 5,7 arasında kaldım fiyat farkları var kablolu veya kablosuz olması önemli değil özellikle PUBG oyununda ses kasmak için en mantıklısı nedir FPS oyunlarında en başarılısı ben Hyperx Cloud 2ye daha yakınım yardımınız için teşekkürler

Usual1y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Toprak Yüksel
birkaç gün önce hyperx 3 aldım hocam memnumum şuanlık. Bazı kullanıcılar cloud2 yi beğenirken bazıları 3 daha iyi diyor iyice araştırmanızı öneririm

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,534
İsim
efe araci
Hyperx Cloud 2, Hyperx Cloud 2 Core, Hyperx Cloud 3, Steelseries Arctis 7+ veya Arctis Nova 5,7 arasında kaldım fiyat farkları var kablolu veya kablosuz olması önemli değil özellikle PUBG oyununda ses kasmak için en mantıklısı nedir FPS oyunlarında en başarılısı ben Hyperx Cloud 2ye daha yakınım yardımınız için teşekkürler
cloud 2 , cloud 3 ten iyi idi sanırım en mantıklısı öyle olur.

xTURANN

80+ Silver
Uzun süredir Cloud 3 kullanıyorum. Çok iyi. Şuana kadar hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım. Mikrofon kalitesi falan baya iyi. Üstelik hiçbir program kullanmıyorum, hiçbir ayarda yapmadım. Kulaklığın kendi sesini fulledim o kadar.

MoonWalk

80+ Silver
Cloud 2 olabilir, Cloud 3 bu kadar etki oluşturmadı. Kablosuz olarak da Nova 7 veya HS80/Max olabilir. Birinci öncelik rekabetçi oyunlarsa kablolu daha iyi olur.

Top Bottom