Neler Yeni

Gaming bluetooth Kulaklık önerisi 5000tl

gurkannx1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
gürkann bey
Bütçe
6000
kulaklık alacağım bütçem max 5 6 k

Razer BlackShark V2 HyperSpeed​

SteelSeries Arctis Nova 5​

HYPERX Cloud III Wireless​

dizi film fps oyunları için alacağım bu kulaklıklar arsında kaldım yada hiç o kadar para vermeyip cok da farkları yok derseniz

SteelSeries Arctis Nova 1​

alsam diyorum anlamıyorum tavsiyeleriniz nedir ?

Ricardo Quaresma-

80+ Silver

MoonWalk

80+ Silver
Arctis Nova 1 yerine de Arctis Nova 3 daha iyi olur. Aradaki fiyat farkına değer. Bütçe el veriyorsa Arctis Nova 5 Wireless alınabilir. Cuma günü 3.5k fiyata satılmıştı Arctis Nova 3.

gurkannx1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
gürkann bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arctis Nova 1 yerine de Arctis Nova 3 daha iyi olur. Aradaki fiyat farkına değer. Bütçe el veriyorsa Arctis Nova 5 Wireless alınabilir. Cuma günü 3.5k fiyata satılmıştı Arctis Nova 3.
nova 5 de alabilirim 3 de fark etmez kablosuz olursa daha iyi olur cok bir fark yok o kadar para vermeye gerek yok derseniz kablolu da alabilirim

MoonWalk

80+ Silver
nova 5 de alabilirim 3 de fark etmez kablosuz olursa daha iyi olur cok bir fark yok o kadar para vermeye gerek yok derseniz kablolu da alabilirim
İşin sonunda konfor söz konusu ve memnun edici pil ömrüyle Nova 5 Wireless ideal seçenek. Nova 5 Wireless iyidir. Bluetooth olan ve bu civarlarda bu kadar fonksiyonel olan model şu anlık yok sanırım.

gurkannx1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
gürkann bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nova 5 Wireless alacağım ama JETKLİK satıyor başka hiçbir satıcı yok şikayetvarda bayağı şikayetleri var sıkınıtı yaşar mıyım acaba

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Eray
Nova 5 Wireless alacağım ama JETKLİK satıyor başka hiçbir satıcı yok şikayetvarda bayağı şikayetleri var sıkınıtı yaşar mıyım acaba
ben aldım sıkıntısız geldi bana amazondan aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

nova 5 gayet iyi 2 gün oldu alalı çok memnunum sonar yazılımından her şeyi kurcalayabiliyorum çok karışıkta değil uygulaması sade

MoonWalk

80+ Silver
Bazen 5k fiyata veya altına düşüyor, Cuma günü İnceHesap'ta satılmıştı bu civarlarda.

gurkannx1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
gürkann bey
mediamarkat da 5500 tl buldum oradan sipariş edeceğim beyaz rengini teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,792
Üyeler
172,906
Son üye
Gatter
Top Bottom