- Bütçe
- 6000
kulaklık alacağım bütçem max 5 6 k
diğerleri hakkında pek bilgim yok ama nova 5 çok sağlamdı diye biliyorum ,öbürleride kendi içlerinde iyidir hatta daha iyi bile olabilir diyeceğim yok ona2 kulaklık düşünüyorum şimdilik bütçem max 5 6 k
Razer BlackShark V2 HyperSpeed
SteelSeries Arctis Nova 5
HYPERX Cloud III Wireless
nova 5 de alabilirim 3 de fark etmez kablosuz olursa daha iyi olur cok bir fark yok o kadar para vermeye gerek yok derseniz kablolu da alabilirimArctis Nova 1 yerine de Arctis Nova 3 daha iyi olur. Aradaki fiyat farkına değer. Bütçe el veriyorsa Arctis Nova 5 Wireless alınabilir. Cuma günü 3.5k fiyata satılmıştı Arctis Nova 3.
İşin sonunda konfor söz konusu ve memnun edici pil ömrüyle Nova 5 Wireless ideal seçenek. Nova 5 Wireless iyidir. Bluetooth olan ve bu civarlarda bu kadar fonksiyonel olan model şu anlık yok sanırım.nova 5 de alabilirim 3 de fark etmez kablosuz olursa daha iyi olur cok bir fark yok o kadar para vermeye gerek yok derseniz kablolu da alabilirim
ben aldım sıkıntısız geldi bana amazondan aldımNova 5 Wireless alacağım ama JETKLİK satıyor başka hiçbir satıcı yok şikayetvarda bayağı şikayetleri var sıkınıtı yaşar mıyım acaba
Bazen 5k fiyata veya altına düşüyor, Cuma günü İnceHesap'ta satılmıştı bu civarlarda.Nova 5 Wireless alacağım ama JETKLİK satıyor başka hiçbir satıcı yok şikayetvarda bayağı şikayetleri var sıkınıtı yaşar mıyım acaba