FPS Oyunlarında Fark Yaratacak Mouse Önerisi (Bütçe Max. 3000 TL )

asus>msi

80+
Reaksiyon skoru
22
Herkese Merhaba,
Özellikle pubg oyununda fark yaratacak bir mouse arıyorum. Hemen belirteyim iyi bir oyuncu değilseniz mouse da işe yaramaz bunun farkındayım. Fakat iyi bir oyuncuysanız ve daha iyi oynamak istiyorsanız mouse gerçekten de önemli. O yüzden yargılamadan kaliteli mouse önerisi yapacak olanların cevaplarını merak ve ilgiyle bekliyorum. Herkese teşekkürler

Razer Viper Ultimate ya da Logitech G Pro X Superlight öneririm. Bu 2 mouse'un sensörleri en üst düzey sensörlerdir. Kendi tercihinize göre satın alabilirsiniz. Logitech G Pro X Superlight, Razer Viper Ultimate'a göre 14gr daha hafif. Tam olarak boyutları vs. ile ilgili karşılaştırma yapıp tercih edilebilecek en iyi mouselerdir ikisi.

Bu adam mouse'lar konusunda "nerd", hatta kendi mouse'unu çıkardı bir markayla.
Şu listesine göz atın derim:

Benim sınırsız bütçede seçimim Logitech G Pro X Superlight olurdu sanırım.
ben de logitech düşünüyorum ama razer da aklımı çelmiyor değil IPS ve G 'de belirgin bir fark var. Ama yazılım olarak sanırım logitech daha iyi gibi. Bir de elim büyük olduğu için razer sanki daha oturaklı gibi geldi. Peki logitech g proyu kablolu olarak kullanabiliyor muyuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Razer Viper Ultimate ya da Logitech G Pro X Superlight öneririm. Bu 2 mouse'un sensörleri en üst düzey sensörlerdir. Kendi tercihinize göre satın alabilirsiniz. Logitech G Pro X Superlight, Razer Viper Ultimate'a göre 14gr daha hafif. Tam olarak boyutları vs. ile ilgili karşılaştırma yapıp tercih edilebilecek en iyi mouselerdir ikisi.

bir de Logitech G502 LightSpeed sizce g prodan daha mı iyi?

ben de logitech düşünüyorum ama razer da aklımı çelmiyor değil IPS ve G 'de belirgin bir fark var. Ama yazılım olarak sanırım logitech daha iyi gibi. Bir de elim büyük olduğu için razer sanki daha oturaklı gibi geldi. Peki logitech g proyu kablolu olarak kullanabiliyor muyuz?
Evet, kablolu olarak kullanabiliyorsun Logitech G Pro X Superlight'ı

Hocam bunu şaka olarak algılamak istiyorum, lütfen :)

G Pro X Superlight tercih edin o ikisi arasından.
Ancak G Pro X Superlight'ta switch kendini salıp çift tıklama yapabiliyor. Her G Pro X Superlight'ta olmuyor bu arada.
G Pro X Superlight alıp mouse'nin içini açıp farklı bir switch takarsan double click sorunu gidebilir. (Kailh GM8.0 önerimdir.)
Benim kendi tercihim Razer Viper Ultimate CP2077 Edition olurdu shape tam istediğim gibi çünkü.

logitechde çift tıklama vardı bir ara. çözüldü mü acaba o sorun? g proda vardı ama g pro xde var mı bilmiyorum. Araştırmak lazım.
Aynen hocam reddit’e falan baktım da bu sorunu yaşayanlar varmış. Bu kadar para verdikten sonra can sıkar.

Eliniz de büyükmüş madem önerilen diğer Razer’a yönelebilirsiniz.

Evet, kablolu olarak kullanabiliyorsun Logitech G Pro X Superlight'ı

Hocam bunu şaka olarak algılamak istiyorum, lütfen :)
Fiyat farklı çok fazla ama sebebi ne sizce?

Aynen hocam reddit’e falan baktım da bu sorunu yaşayanlar varmış. Bu kadar para verdikten sonra can sıkar.

Eliniz de büyükmüş madem önerilen diğer Razer’a yönelebilirsiniz.
razer IPS ve G değerleri logitechden çok çok iyi. Hatta bir modelinde 8000hz polling rate mevcut. Gerçi bu 8k çoğu oyunda sorun çıkartabilir. Yazılım olarak Razer mı iyi sizce logitech mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,183
Üyeler
185,686
Son üye
Krisyra
Geri