Freelance olarak altyazı çevirmenliği vs. nasıl yapılır?

Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar selamlar, hemen konuya gireyim 18 yaşının altındayım ve freelance çevirmenlik yapmak istiyorum. C1 seviye İngilizce biliyorum çok rahat çeviririm her şeyi ama nasıl yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok özellikle reşit olmadığım için sıkıntı çıkar mı vs. bilmiyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim

Arkadaşlar selamlar, hemen konuya gireyim 18 yaşının altındayım ve freelance çevirmenlik yapmak istiyorum. C1 seviye İngilizce biliyorum çok rahat çeviririm her şeyi ama nasıl yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok özellikle reşit olmadığım için sıkıntı çıkar mı vs. bilmiyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim
Hocam C1 ingilizceyi nasıl öğrendiniz?

Hocam C1 ingilizceyi nasıl öğrendiniz?
Hocam benim için İngilizce bir öğrenme süreci olmadı doğruyu söyleyecek olursam. 6-7 yaşından beri sürekli Roblox tarzı oyunlardan yabancılarla konuşuyordum baya baya arkada translate açıktı ordan çevire çevire başladım sonrasında yabancı youtube kanalları izledim vs. derken böyle böyle gelişti yani çok küçük yaşta öğrenmeye başladığım için Türkçeyi öğrenirken bir yandan da İngilizceyi öğrendim gibi bir şey oldu. Eğer şu an İngilizcenizi geliştirecekseniz benim size vereceğim tek öneri pratik yapmanız olur kesinlikle hiçbir şey pratik kadar etkili olmuyor. Yabancılarla konuşun,sakın çekinmeyin zamanla onlardan öğreniyorsunuz onun dışında okul+kurs vs. boş işler tamamen para tuzağı(benim düşüncemce). Oturupta işte he/she/it was were diye ezberlemeye çalışmayın. Siz pratik yaptıkça onlar otomatik olarak sizin aklınızda oluşacak zaten. Ben yabancılarla konuşmaktan çekinirim vs. derseniz Cambly gibi programlara bakabilirsiniz sonuçta oranın amacı öğrenmek orada sizi yargılamazlar. Uzun bir süreç tam oturması fakat bir kere oturduktan sonra hiç bozulmuyor ve kendini yenileyen hücreler gibi bilgiler kendi kendine yerine oturuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,521
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri