Neler Yeni

Freelancer olmak istiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ömer Eryüksel
merhaba arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum. ben grafik tasarım öğrencisiyim kendi sitemi kurarak logo,kartvizt siparişi almak istiyorum. bunun için bi belge şartmı ?

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Kendiniz oynayıp kendiniz çalacaksınız. Vergiler için birinden destek almanız gerekebilir.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
merhaba arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum. ben grafik tasarım öğrencisiyim kendi sitemi kurarak logo,kartvizt siparişi almak istiyorum. bunun için bi belge şartmı ?
belgeye gerek yok hocam lakin başlarken direkt site kurmak mantıksız bi karar olur şahsen hem siteye para vereceksiniz hem sıfırdan site kurulumu vs vs baya uğraşı var ek olarak piyasada da yeni olacağınız için bir süre iş alamayacaksınız tavsiyem fiverr bionluk gibi yerlerde portfolyove tanınırlık kazanıp öyle site açmanız

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ömer Eryüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
belgeye gerek yok hocam lakin başlarken direkt site kurmak mantıksız bi karar olur şahsen hem siteye para vereceksiniz hem sıfırdan site kurulumu vs vs baya uğraşı var ek olarak piyasada da yeni olacağınız için bir süre iş alamayacaksınız tavsiyem fiverr bionluk gibi yerlerde portfolyove tanınırlık kazanıp öyle site açmanız
Site kurulumu vs bilgim var {PHP-HTML} sadece kendimi motive etmesine yardımcı olacağını düşünüyorum. bionlukta da satış yapıyorum başka birisi logo fiyatına 10 tl yazıyor :D çok saçma değilmi bionluktan gelir elde edemeyiz.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
eve
Site kurulumu vs bilgim var {PHP-HTML} sadece kendimi motive etmesine yardımcı olacağını düşünüyorum. bionlukta da satış yapıyorum başka birisi logo fiyatına 10 TL yazıyor :D çok saçma değilmi bionluktan gelir elde edemeyiz.
t hocam bionluk korkunç derecede ölücü bir yer bende bıraktım direkt hesabı kapattım hatta fiverr hesabı açmaya çalışıyorum analiz edip

Donanımınız varsa site açıp güzel bi reklam açabilirsiniz lakin hız, iş kalitesi ve portfolyo çok önemli hocam şimdiden bol satışlar dilerim

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,271
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ömer Eryüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eve

t hocam bionluk korkunç derecede ölücü bir yer bende bıraktım direkt hesabı kapattım hatta fiverr hesabı açmaya çalışıyorum analiz edip

Donanımınız varsa site açıp güzel bi reklam açabilirsiniz lakin hız, iş kalitesi ve portfolyo çok önemli hocam şimdiden bol satışlar dilerim
teşekkür ederim konuya yardımın için <3
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendiniz oynayıp kendiniz çalacaksınız. Vergiler için birinden destek almanız gerekebilir.
anlamadım hocam vergi diyorsunuz da çözemedigim şey sanalpos kurmayacağım sadece müşterilerimden havale yoluyla alacagım, arz-talep meselesi vergi levhası şart mı ?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut

anlamadım hocam vergi diyorsunuz da çözemedigim şey sanalpos kurmayacağım sadece müşterilerimden havale yoluyla alacagım, arz-talep meselesi vergi levhası şart mı ?
hocam vergi vermek zorundasınız bi yerden sonra, ben düzenli kazanç elde etmediğim için vergiden şuanlık muafım lakin bi yerden sonra şirket açıp veya açmayıp bi şekilde vergi vermem gerekiyor mesela

DaffyGraphic

80+ Silver

Yani hocam şöyle, aya 5-10k kazanacaksınız diye devlet sizi takip etmez.

Büyük miktarlar kazandığınızda şirket mecbur.

Site kurulumu vs bilgim var {PHP-HTML} sadece kendimi motive etmesine yardımcı olacağını düşünüyorum. bionlukta da satış yapıyorum başka birisi logo fiyatına 10 TL yazıyor :D çok saçma değilmi bionluktan gelir elde edemeyiz.
Fiverr iyidir, minimum 30 dolar fiyat biçmenizi öneririm. Satışı da güzel, zaten 1 satış yaptınmı gerisi geliyor.

Top Bottom