🔥İndirim FSP VITA 850GM Güç Kaynağı - 5.750TL

Adam 1200W DFX paylaşmış daha ötesine gerek var mı? senin enermax a ''sıcak olmaman'' DFX serisinin paylaştığın PSU dan fersah fersah daha kaliteli olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Fersah fersah mı? Abartmayalım istersen. FSP Vita GM çok iyi bir model, Enermax gerek japon kapasitörleri, gerek malzeme olarak daha iyi fakat FSP Vita GM de gayet üst kalitedir.
Daha ucuza Enermax DFX varken onu tercih etmek tabii ki daha mantkllı. Yorumum sadece fersah fersah kısmınaydı.

Değil abicim ben 38 yaşındayım, o yüzden benim yaşım kadar donanım görme ihtimalin zaten sıfır, senin sadece internetten video izleyip kimin ne ürettiğini buraya atacak kadar sığ bi' insan olduğun çok belli zaten.

Bi' de saçma sapan ingilizce alıntı yapmış, senin ' My name is' den öteye gidecek ingilizcen yok neyin alıntısını yapıyosun, attığın şeyi ben google çeviri olmadan anlıyorum zaten. Bahsettiğin üretici firmaların ne olduğunu ben bilmiyorum da, bi' tek sen biliyosun koca forumda.

Size gerçekten acıyorum ya, muhtemelen 34 yaşında falan da değilsin zaten, ergenliğin zihnini yazıya dökmenden bile belli oluyor.
Bi' de saçma sapan her yere gülücük koymuş.

Bu foruma bu saatten sonra hiç bir şekilde ne paylaşım ne de yardım amaçlı yorum yapmıyorum; gerçekten ihtiyacı olan özelden mesaj atıp fikir alabilir.
İyi de kral indirim paylaşıyon daha iyisini paylaşıyorlar sonra milletin paylaştığıyla alay edip olayı yaşa vuruyon, sen tam olarak nasıl 38 yaşındasın? biraz olgun olsan zaten hiç yaş muhabbeti bile yapmazsın. Ayrıca enermax alanları 2 sene sonra görecem ne alaka? zaten konuda paylaşılan dfx senin paylaştışın fsp den daha kaliteli bir model neye göre 2 sene sonra? üzerinde 10 yıl garanti yazan ürünlerin TR de 10 yıl garantili olduğunu sanan tayfadan mısın yoksa?

Neyse uzatmıyım ama 38 değil 68 yaşında bile olman tanımadığın insanlara boş muhabbet yapma hakkı tanımıyor sana, üstelik haksızken. Konu açtın, daha iyisini paylaştılar tamam isteyen istediğini alır de geç. Yok ben 38 yaşındayım, bakın ben 38 im, 38 im haa ona göre... aşırı çocukça.

İyi de kral indirim paylaşıyon daha iyisini paylaşıyorlar sonra milletin paylaştığıyla alay edip olayı yaşa vuruyon, sen tam olarak nasıl 38 yaşındasın? biraz olgun olsan zaten hiç yaş muhabbeti bile yapmazsın. Ayrıca enermax alanları 2 sene sonra görecem ne alaka? zaten konuda paylaşılan dfx senin paylaştışın fsp den daha kaliteli bir model neye göre 2 sene sonra? üzerinde 10 yıl garanti yazan ürünlerin TR de 10 yıl garantili olduğunu sanan tayfadan mısın yoksa?

Neyse uzatmıyım ama 38 değil 68 yaşında bile olman tanımadığın insanlara boş muhabbet yapma hakkı tanımıyor sana, üstelik haksızken. Konu açtın, daha iyisini paylaştılar tamam isteyen istediğini alır de geç. Yok ben 38 yaşındayım, bakın ben 38 im, 38 im haa ona göre... aşırı çocukça.
Haklısın kardeşim.
Sizsiniz, kalp de attım cevabına.

Eğer 850w PSU alınacaksa şu an için en F/P model budur;

Bunda voltaj düşme sorunu yaşanıyor yaşayan var

Kaynak paylaşır mısın hocam bir inceleyim. Bir çok kişiye tavsiye ediyoruz, anamıza sövmesinler.
Hacı sofu hocam vardı kendi yaptığı testlerde voltaj düşmesi varmış her modelde farklılık gösteriyor sanırım

Ben genele yayılmış bir sorun sandım hocam. Eğer faulty bir ürünse RMA geçsin uğraşmasın. Tek bir ürün için PSU kötü demek doğru değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,483
Üyeler
184,318
Son üye
mamy1059
Geri