Eleutherios
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- ElxanEsgerli
Merhaba. FTTH bir fiber altyapı kullanıyorum. Son günlerde modem cihazımla sorunlar yaşıyorum cihaza iPhone telefon baglaninca kendine resetliyor falan. Cihazin performansındanda memnun değilim o yüzden kablosuz internet baglantisi icin yeni cihaza gecmek istiyorum. Şu anki cihazim Huawei HG8546m. Cihazin kendisinin ONT destegi var ve ayni zamanda telefon VoIP destegide var. Telefonda hizmetini de kullandigimizdan bu cihazdan direkt kurtulamam o yuzden boyle bir yol izlemek istiyorum şu anki cihazi ONT olarak kullanmak ve VoIP telefon hizmetinden faydalanmak icin saklamak ama kablosuz interneti baska bir cihazdan yaymak. Eger boyle bir şey mumkunse Wi-Fi 6 veya 7 destekli bir cihaz ariyorum Huawei Wi-Fi BE3 diye bir cihazi gozume kestirdim. Evde Wi-Fi 7 kullanan cihazlar oldugundan Wi-Fi 7 destekleyen cihaz olursa daha iyi olur daha ucuz secenek olarak Huawei AX2 router buldum. Kisacasi sorum şöyle şu anki cihazi sadece modem olarak calistirip interneti baska bir cihazdan kablosuza cevirirsem olur mu? Bu kendini resetleme sorunu ortadan kalkmis olur herhalde diye dusunuyorum çünkü sadece iPhone cihaz baglaninca kendisini resetliyor.