Neler Yeni

fullprogramindir güvenli mi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

zeki eren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Zeki eren kuyucuk
İyi günler hocam ben Office programlarına indirmek için kullanmak istiyorum daha önce indiren var mı ya da tavsiye edebileceğiniz bir yer ya da bir yol bu siteyi kullanmak istiyorum ama güvenli mi bilmiyorum ne yapabilirim

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Korsan yani ne kadar güvenilir olabilir ki?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bunu burda sorman hata, fakat özelden bir şey atacağım bakarsın

Reyconjeff

80+ Bronze
İyi günler hocam ben Office programlarına indirmek için kullanmak istiyorum daha önce indiren var mı ya da tavsiye edebileceğiniz bir yer ya da bir yol bu siteyi kullanmak istiyorum ama güvenli mi bilmiyorum ne yapabilirim
Microsoft kendi sitesinden indirip uygun fiyatlı keylerden satın alabilirsiniz neden bu tarz yerlerden indiriyorsunuz?

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Microsoft uygulama mağazasında istemediğin kadar her tür uygulama mevcut. O mağaza da zaten bilgisayarında kurulu geliyor. Çok araman gerekmiyor.

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
bazı arkadaşalr korsan vs demiş kurduğun setup a programa dikkat edersn sıkıntı yaşamassın bu arada kesinnikle korsanı savunmuyorum ama o aldığınız keylerde orj değil zaten orj ofice keyleri 1500 tl den başlıyor aslıdna sizde başka yazılımla oluşturulmuş key kullanıyorsunuz

r4NG3r

80+ Silver
bu tarz uygulamaları key olarak almak daha mantıklı baya ucuza satıyorlar

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
Virüstotal ile bakabilirsin fakat genelde crack dosyaların çoğunda trojan oluyor

Grythor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Emrullah AKTAŞ
Belirttiğiniz sitede hiç sıkıntı çekmedim, birkaç yıldır kullanıyorum.

Reyconjeff

80+ Bronze

bazı arkadaşalr korsan vs demiş kurduğun setup a programa dikkat edersn sıkıntı yaşamassın bu arada kesinnikle korsanı savunmuyorum ama o aldığınız keylerde orj değil zaten orj ofice keyleri 1500 TL den başlıyor aslıdna sizde başka yazılımla oluşturulmuş key kullanıyorsunuz
Key girerek bir programın aktifleştirilmesi ile crack dosyaları indirerek bir dosyanın aktifleştirilmesinin aynı şey olduğunu mu düşünüyorsun? Key girmeden xxx sitesinden inirdiği office programını tam olarak nasıl aktifleştirecek? harici bir program kurup crack yapması gerekecek. İkisi aynı şey değil bu arada

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
3 senedir bilgisayar teknisyenliği yapıyorunm bu keyler hakkında microsoftun n11 e ve diğer satıcılara dava açtığını kaybettiğini biliyorsundur umarım dava karşılığında haksız duruma düştüğü için engelleyemiyor neden birisi 40 tl de birisi 1500 tl aradaki farkı düşündünmü

zeki eren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Zeki eren kuyucuk
Korsan yani ne kadar güvenilir olabilir ki?
Çoğu kişi sıkıntı çekmediğini belirtmis
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu tarz uygulamaları key olarak almak daha mantıklı baya ucuza satıyorlar
Nereden alabilirim acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Microsoft kendi sitesinden indirip uygun fiyatlı keylerden satın alabilirsiniz neden bu tarz yerlerden indiriyorsunuz?
Nereden alabilirim acaba

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom