Microsoft kendi sitesinden indirip uygun fiyatlı keylerden satın alabilirsiniz neden bu tarz yerlerden indiriyorsunuz?İyi günler hocam ben Office programlarına indirmek için kullanmak istiyorum daha önce indiren var mı ya da tavsiye edebileceğiniz bir yer ya da bir yol bu siteyi kullanmak istiyorum ama güvenli mi bilmiyorum ne yapabilirim
Virüstotal ile bakabilirsin fakat genelde crack dosyaların çoğunda trojan oluyorİyi günler hocam ben Office programlarına indirmek için kullanmak istiyorum daha önce indiren var mı ya da tavsiye edebileceğiniz bir yer ya da bir yol bu siteyi kullanmak istiyorum ama güvenli mi bilmiyorum ne yapabilirim
Key girerek bir programın aktifleştirilmesi ile crack dosyaları indirerek bir dosyanın aktifleştirilmesinin aynı şey olduğunu mu düşünüyorsun? Key girmeden xxx sitesinden inirdiği office programını tam olarak nasıl aktifleştirecek? harici bir program kurup crack yapması gerekecek. İkisi aynı şey değil bu aradabazı arkadaşalr korsan vs demiş kurduğun setup a programa dikkat edersn sıkıntı yaşamassın bu arada kesinnikle korsanı savunmuyorum ama o aldığınız keylerde orj değil zaten orj ofice keyleri 1500 TL den başlıyor aslıdna sizde başka yazılımla oluşturulmuş key kullanıyorsunuz
Çoğu kişi sıkıntı çekmediğini belirtmisKorsan yani ne kadar güvenilir olabilir ki?
Nereden alabilirim acababu tarz uygulamaları key olarak almak daha mantıklı baya ucuza satıyorlar
Nereden alabilirim acabaMicrosoft kendi sitesinden indirip uygun fiyatlı keylerden satın alabilirsiniz neden bu tarz yerlerden indiriyorsunuz?