Yardım Furmark test sonuçları sizce iyi mi ?

bende 1dkda 87c oldu baya güzel ekmekte pişiririm

Alıştı 80c ye performans düşürmedi düşürse değiştirirdim dikkat ederek sıcaklığı dengeliyorum öyle idare ediyor
Öyle çat diye performans düşürmez zaten bu işlemci değil 😅

@HacıSOFU İstanbulda 4.5k'ya rx6600 buldum furmark testi bu şekilde, rx5700xt'den sonra fps değerleri biraz düşük geldi testi inceleyebilirseniz sevinirim. Çözünürlük 1920×1061 olması normal mi ?
FB_IMG_1735980240805.jpg
Screenshot_20250104_120722_Facebook.jpg

Son düzenleme:
@HacıSOFU İstanbulda 4.5k'ya rx6600 buldum furmark testi bu şekilde, rx5700xt'den sonra fps değerleri biraz düşük geldi testi inceleyebilirseniz sevinirim. Çözünürlük 1920×1061 olması normal mi ? Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sıcaklıklar normal. FPS düşük alır zaten 6600 render performansı daha düşük.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6600 alman daha iyi olur. Hem minning de kullanılmamıştır hemde yarı gücünü çekiyor 5700 xt nin hemde daha uzun süre driver desteği alacak.

Bu kartı al.

Sıcaklıklar normal. FPS düşük alır zaten 6600 render performansı daha düşük.

6600 alman daha iyi olur. Hem minning de kullanılmamıştır hemde yarı gücünü çekiyor 5700 xt nin hemde daha uzun süre driver desteği alacak.

Bu kartı al.
Screenshot_20250104_123600_Facebook.jpg

İlan bu şekilde, daha önce hiç elden 2.el ürünlerde almadım sizce nelere dikkat etmem gerekir ?

Alıntıyı görüntüle
İlan bu şekilde, daha önce hiç elden 2.el ürünlerde almadım sizce nelere dikkat etmem gerekir ?
Elden alacaksan yanında test et al. Furmark + oyun testi yeterli. Kozmettik olarak ta incele komple kırık çizik sıvı teması korozyon vs. Var mı diye.

XFX 6600 ler iyi zaten hem sessiz hem de serin.
Bende bu kartın 6600 XT sini kullanıyorum :)

Elden alacaksan yanında test et al. Furmark + oyun testi yeterli. Kozmettik olarak ta incele komple kırık çizik sıvı teması korozyon vs. Var mı diye.

XFX 6600 ler iyi zaten hem sessiz hem de serin.
Bende bu kartın 6600 XT sini kullanıyorum :)
1-2 saate gidip elden alıcam test istedim umarım yaptırır 4.5 son dedi, çizik vs bakarım ama korozyon işi tam nasıl oluyor bilmiyorum açıkçası, birde oyun testinde neye bakmam mantıkli olur islemciye göre fps değişir diye biliyorum, size anlık ulaşabilmek için instagram adresini öğrenebilir miyim anlık test sonuçlarını oradan paylaşırım daha hızlı olur tabi size de uyarsa, (Not bilgisayarında oyun yüklü değilmiş ve modemi arzalıymış)

Son düzenleme:
1-2 saate gidip elden alıcam test istedim umarım yaptırır 4.5 son dedi, çizik vs bakarım ama korozyon işi tam nasıl oluyor bilmiyorum açıkçası, birde oyun testinde neye bakmam mantıkli olur islemciye göre fps değişir diye biliyorum, size anlık ulaşabilmek için instagram adresini öğrenebilir miyim anlık test sonuçlarını oradan paylaşırım daha hızlı olur tabi size de uyarsa, (Not bilgisayarında oyun yüklü değilmiş ve modemi arzalıymış)
Çokta önemli değil oyun testi 3090 alırken de yapmadık 🤣🤣
İnstagram: haci_sofu

Furmark yap kartı önlü arkalı foto çek at bana instagramdan

Eve geçince yaparsın oyun testini.

Bu arada RAM in kaç GB?
Olmadı baştan hızlandırılmış win10 atalim sana :)

Çokta önemli değil oyun testi 3090 alırken de yapmadık 🤣🤣
İnstagram: haci_sofu

Furmark yap kartı önlü arkalı foto çek at bana instagramdan

Eve geçince yaparsın oyun testini.

Bu arada RAM in kaç GB?
Olmadı baştan hızlandırılmış win10 atalim sana :)
16x1 slot ddr4 2400 mhz, kartı çekip atarım, instagramdan istek attım

Son düzenleme:
Geri