Neler Yeni

İnceleme Fury X , HyperX Cloud Alpha S , Logitech G Pro X ,HyperX Cloud II // Ayrıntılı karşılaştırma \\

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Cloud 2 mi Fury X mi sence?
Valla cloud 2 mi G pro X mi dersen g pro x
Ama g pro x mi fury x mi dersen

Kablosuz + ses kalitesi hemen hemen aynı olduğu için fury X ekstra olarak ses seviyesi de yüksek.

Bence 600 tl ye fury x alınabilir diğerlerine o kadar vermeye gerek yok aynı işi yapıyor hemde kablosuz. Edit : hemde daha çok ses şiddeti ile.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Valla cloud 2 mi G pro X mi dersen g pro x
Ama g pro x mi fury x mi dersen

Kablosuz + ses kalitesi hemen hemen aynı olduğu için fury X ekstra olarak ses seviyesi de yüksek.

Bence 600 TL ye fury x alınabilir diğerlerine o kadar vermeye gerek yok aynı işi yapıyor hemde kablosuz. Edit : hemde daha çok ses şiddeti ile.
İkisi de 600 TL olarak düşünürsek cloud 2 mi fury x mi?

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
İkisi de 600 TL olarak düşünürsek cloud 2 mi fury x mi?
Yüksek ses istersen kablosuz da olsun dersen fury X . Ses kalitesi daha iyi cloud 2 den . Bass ve ses kalitesi olarak. Film ve müzikte

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
işte onu yarın göreceğim, pazar günü konuyu atacağım. Drop plus cloud 2 fury x karşılaştırması
Mesaj otomatik birleştirildi:

ses kasma olarak hangisi sence?
Valla dediğim gibi ben alpha s de kastığım sesi bile medusa ile kasıyorum kulakla alakalı bişey o. Yani 1300 nerde 200 nerde. Cloud 2 le fury x aynı gibi , ama her alana vurursan bunu fury x dicem ben ya fanboy gibi olduk anasını satayım ama adamlar yapmış

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Valla dediğim gibi ben alpha s de kastığım sesi bile medusa ile kasıyorum kulakla alakalı bişey o. Yani 1300 nerde 200 nerde. Cloud 2 le fury x aynı gibi , ama her alana vurursan bunu fury x dicem ben ya fanboy gibi olduk anasını satayım ama adamlar yapmış
Fanboy gibi olma mevzusunu ben her gün yaşıyorum :( kime sorsan rampage fanboyu der benim için

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Fanboy gibi olma mevzusunu ben her gün yaşıyorum :( kime sorsan rampage fanboyu der benim için
😂😂😂😂 Ben denedim gördüm geçirdim yok dayı 1000 tl kablolu yok değmez aynı ses , yeri geliyor daha kötü ses salla rampage demiyorum ben zaten. fury x diyorum 😂

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Ben denedim gördüm geçirdim yok dayı 1000 TL kablolu yok değmez aynı ses , yeri geliyor daha kötü ses salla rampage demiyorum ben zaten. fury x diyorum [emoji23]
Ben drop plus, fury x ve biraz comfort önerdiğim için otomatikman rampage fanı oluyorum :D sorun yok ama adamlar düzgün yapıyorsa fanı oluruz

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Ben drop plus, fury x ve biraz comfort önerdiğim için otomatikman rampage fanı oluyorum :D sorun yok ama adamlar düzgün yapıyorsa fanı oluruz
Fury x tercihim oldu beğenerek söylüyorum cloud 2 alpha s G pro X arasında en beğendiğim bütün alanları ele alıyoruz oyun müzik film , KABLOSUZ VE FİYAT.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Fury x tercihim oldu beğenerek söylüyorum cloud 2 alpha s G pro X arasında en beğendiğim bütün alanları ele alıyoruz oyun müzik film , KABLOSUZ VE FİYAT.
Yarın incelememin birinci bölümü geliyor ben de yazıyorum :D pazar da ikinci bölüm drop plus ve cloud 2 ile karşılaştırma olacak

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Yarın incelememin birinci bölümü geliyor ben de yazıyorum :D pazar da ikinci bölüm drop plus ve cloud 2 ile karşılaştırma olacak
Yalnız dikkatinizi çektimi yazdığım şey ? Bende discorda karşıya ses yollamıyor olduğu gibi müzik son seste ise arada alıyor sesi kesintili son seste değilse sorun yok

@ArdaM @keremcnsz24

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_